Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
05:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині працівники Державтоінспекції знову вирушають на Схід

|«« «« »» »»|

На Сході країни продовжується боротьба з терористами. Активну участь у АТО приймають працівники Державтоінспекції.

Від самого початку операції на сході добровольці з числа працівників ДАІ несуть службу на блокпостах, допомагають переселенцям, супроводжують колони з військовою технікою, а також автомобілі, якими транспортуються травмовані та разом із військовими, іншими підрозділами міліції та Національною гвардією беруть участь у бойових операціях. Ураховуючи досвід співробітників ДАІ, вони особисто керують вантажівками та забезпечують доставку на передову військовим продуктів харчування, медикаментів та інше.

Наразі у зоні проведення антитерористичної операції перебувають 15 співробітників Державтоінспекції Дніпропетровщини, які добровільно у листопаді вирушили для несення служби. Завдання, які ставляться сьогодні перед працівниками служби на Сході країни в першу чергу пов’язані з забезпеченням миру, спокою і встановленням правопорядку на визволених від терористів територіях.

Вже незабаром вони повернуться додому та замість їх вирушать інші співробітники. Новий загін вже сформований, з співробітниками були проведені додаткові заняття зі спецпідготовки – тактики дій у надзвичайних ситуаціях та під час проведення антитерористичних заходів.

Навчання проводилися з урахуванням непростої суспільно-політичної ситуації в Україні та з огляду на необхідність набуття правоохоронцями специфічних знань та навичок. Цей досвід дозволить кожному учаснику належно відпрацювати усі важливі моменти, аби виконання цільових завдань в умовах проведення АТО відбувалося без утрат та поранень правоохоронців.

Попередньо із правоохоронцями провели відповідний інструктаж та обмінялися досвідом, добутим під час несення служби на сході, колеги, які вже побували у зоні бойових дій. Вони наголосили на необхідності дотримання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю, дотримання особовим складом дисципліни і законності.

Керівництвом УДАІ в Дніпропетровській області було проведено стройовий огляд співробітників, які незабаром, добровільно вирушають для несення служби на схід країни у зону проведення антитерористичної операції. Перевірено екіпіровку, бронежилети, рації, автоматичну зброю, технічний стан транспортних засобів, які будуть використовуватися у повсякденній службі в зоні проведення антитерористичної операції.

З напутнім словом до правоохоронців звернувся т.в.о. начальника УДАІ Дніпропетровщини Сергій Скітенко, він побажав колегам з честю виконати покладені на них обов'язки, триматися мужньо і скоріше повернутися додому - живими і здоровими.

Вартові доріг також долучилися до молебну у Храмі Святого Георгія – Великомученика при ГУМВС України в області, помолились за Україну й за здоров’я всіх українських вояків і міліціонерів, зокрема тих, які перебувають тепер на Сході, та отримали благословення від священнослужителя отця Ігоря.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


СМІ  (11.12.14 19:41): У міністерстві закордонних справ Росії заявили, що війська РФ виводити з України не будуть, оскільки їх там нібито немає, і українсько-російський кордон, підконтрольний бойовикам, перекривати теж не збираються. *********** Але військовий злочинець ПУТяга повинен сидіти у Стразбургській в"язниці за організацію вбивств людей, за розкрадання цінностей України, фінансову диверсію, ця хвороблива падаль повинна бути проклята людьми України та Росії. Відповісти | З цитатою
модератору  (10.12.14 22:44): хватит комменты удалять поедешь вместе со свиномордыми гайцами Відповісти | З цитатою
321  (10.12.14 22:22): а модератор все трет : http://nikopolnews.net/ekonomika/oficialno/1848-postrazhdayu t-pensoneri-shkolyar-vchitel-mater-ta-hvor.html Відповісти | З цитатою
Саша  (10.12.14 21:05): Парнягам удачи! Відповісти | З цитатою
водила  (10.12.14 18:03): Это их в штрафбат, за невыполнение плана? Відповісти | З цитатою
Днепр  (10.12.14 16:17): Удачи мужики. Відповісти | З цитатою
Просто  (10.12.14 15:16): Это вам не тут" мелочь "на дорогах тырить. Там можно по крупному срубить, да и наверняка оружием разжиться. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті