Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
15:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Енергопаспорти отримали 6 багатоквартирних будинків у Дніпропетровську

Енергопаспорти отримали 6 багатоквартирних будинків у Дніпропетровську
Днями у шести житлових багатоповерхівках (ОСББ та ЖБК) Дніпропетровська, які пройшли енергетичне обстеження, з’явилися сучасні вдосконалені енергопаспорти.

Таку можливість отримали учасники розіграшу, який відбувся 10 жовтня у рамках енергетичного форуму, що організувала Дніпропетровська обласна рада спільно з міжнародними партнерами. Енергоаудит проводили консультанти Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

— Енергетичний паспорт — це документ, який включає в себе відомості про споживання енергоносіїв, оснащення та використання приладів обліку у будинку. Його метою є не звичний для багатьох контроль, якого треба боятися, а передусім користь для мешканців будинків. Цей документ сприяє створенню моделі оптимального енергоспоживання в кожному будинку. Це безплатна консалтингова послуга. Тому в паспорт вноситься перелік уже вжитих заходів з енергозбереження та рекомендації фахівців щодо підвищення енергетичної ефективності в даній будівлі. Головне розуміти, що кожний зекономлений кіловат електроенергії чи кубометр газу — це одночасно крок і до особистого комфорту, і до енергетичної безпеки цілого регіону, — підкреслив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алина  (11.12.14 14:58): Более детально узнать о проектах по энергосбережению и энергоэффективности Вы можете на сайте: http://energy.oblrada.dp.ua/
Также на сайте вы можете узнать у методах утепления своих квартир и домов, о современных энергосберегающих технологиях и материалах. Кроме того, если у Вас возникнут вопросы, Вы можете задать вопрос прямо на сайте в режиме online или оставить комментарий на форуме.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте