Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Євген Удод провів сесію дитячого парламенту

|«« «« »» »»|

20 листопада у Дніпропетровській обласній раді пройшла сесія. Однак цього разу важливі для Дніпропетровщини рішення приймали не депутати, а діти – члени дитячого парламенту та учнівської молоді Дніпропетровська. Імпровізоване пленарне засідання провів голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Після того як депутатів дитячого парламенту ознайомили з системою інформаційного забезпечення «Рада III Дніпро», вони розглянули 7 питань, які стояли у порядку денному. Зокрема були винесені пропозиції, що стосувались розвитку співпраці парламенту та батьків, організації зустрічей «Сто запитань – творчій людині» та конференції «Сімейні цінності сучасного світу», створення дитячого кафе «Територія вільного простору». Також парламентарі проголосували за проведення міського шкільного балу, присвяченого Дню захисту дітей та благодійної акції «Діти Парламенту-дітям».

– Сьогоднішня сесія вкотре підтвердила, що у нас дуже багато талановитих дітей, які мають активну життєву позицію. І працюють вони не гірше, а то й ефективніше ніж деякі дорослі парламентарі. Дуже важливо, що діти вже сьогодні змогли відчути себе справжніми депутатами, які несуть відповідальність за свої рішення. Це означає що у майбутньому ми будемо мати в їх особі справжніх народних депутатів, чи депутатів місцевих рад. Я дуже радий, що ми знайшли спільну мову і сподіваюся, що і надалі будемо плідно співпрацювати – кращі проекти, які були озвучені на сьогоднішній сесії будуть реалізовані спільно з Молодіжним центром Дніпропетровщини , – зазначив Євген Удод.

Особливу увагу голова облради приділив пропозиції школярів щодо проведення міжшкільного конкурсу «Чарівна іграшка» для малюків, які виховуються у дитячих будинках в рамках благодійної акції «Найкраще дітям!». Взяти участь в акції може будь-яка загальноосвітня школа Дніпропетровська: для цього необхідно підготувати по 3 новорічні іграшки (1 шт. – 40х40см. і 2 шт. – 20х20 см.) та направити їх в Молодіжний центр Дніпропетровщини за адресою: вул. академіка В. Лазаряна, 2 (приміщення палацу студентів ДІІТу ім. В. Лазаряна, 3 поверх).

Усі роботи протягом двох тижнів будуть експонуватися у Дніпропетровському художньому музеї, де всі гості зможуть проголосувати за ту іграшку, яка їм найбільше сподобалась. Найгарніші новорічні іграшки передадуть дітям, які сьогодні перебувають у 17 інтернатах Дніпропетровська, а також прикрасять ялинку, яка буде встановлена в театрі Опери та балету.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гоRожанин  (21.11.14 12:01): СКОРО ВАС ПОСЕТИТ ФАНТОМАС-цитата из одноименного франц. фильма, А ОН И НЕ УХОДИЛ!!! А ГЛАВНОЕ И НЕ СОБИРАЕТСЯ УХОДИТЬ!!! Відповісти | З цитатою
Н-й  (20.11.14 23:57): Завтра он пригласит животных...Потом и птичья сессия(весной многие вернутся).Как будут обижены,что их не пригласили "красные"(коммунисты) тараканы,в народе называемые "пожарниками"!А еще есть слизняки,кроты... Відповісти | З цитатою
wind  (20.11.14 19:59): Этого фантомаса еще не люстрировали??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті