Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 20,5 тисяч звернень громадян надійшло до міської ради з початку року

Майже 20,5 тисяч звернень громадян надійшло до міської ради  з початку року
Майже 20,5 тисяч звернень громадян надійшло до міської ради з початку року, це на 6 % менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомили у відділі з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради. Найбільше - 18% звернень отримано від мешканців Бабушкінського району, найменше 5 %– від жителів Самарського району. 56 % звернень стосуються комунальних питань, при цьому у відділі з організації роботи зі зверненнями громадян зазначають, що порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість звернень з цих питань зменшилась на 18%.

На 50 % поменшало звернень стосовно зв'язку, на 27 % - щодо землекористування, на 23% - транспорту, на 15 % - освіти, на 9 % - здоров'я. У той же час на 39 % збільшилась кількість звернень щодо соціального захисту (надання матеріальної допомоги, отримання соціальних виплат, субсидій), на 12 % - стосовно житлових питань, на 5 % - торгівлі, зазначають у відділі.

У відділі наголошують, що до керівників міськради можна звертатись як письмово так і під час особистих прийомів. Їх графік розміщений у відділі прийому громадян та на офіційному сайті міської ради, уточнити дні прийому можна і за телефоном 744-62-94.

Письмові звернення можна надіслати на електронну адресу [email protected] або через пошту за адресою, просп. К. Маркса, 75, к 108. З початку року на особистому прийомі керівництвом міста було прийнято 690 відвідувачів, з них на виїзних прийомах – 87.

Продовжує свою роботу і пряма телефонна лінія «Міська влада на прямому зв’язку», яка працює щосереди. За 9 місяців цього року на цю телефонну лінію надійшло 220 дзвінків від мешканців міста, на всі звернення надано відповіді.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Реально  (17.11.14 17:09): И только чуть более сотни из общего количества получили хоть какое-то положительно решение. БЛАЖЕН кто верует ! Відповісти | З цитатою
Михрютка  (17.11.14 16:50): И все эти обращения отправлены на рассмотрение в райсоветы, которые городу не нужны... ну...ну...посмотрим:) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті