Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов патріотичний флешмоб

|«« «« »» »»|

21 жовтня 2014 року заняття у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочалися з виконання Гімну України.

Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине… От де, люде, наша слава, Слава Україні!

Зараз наша країна переживає складні часи і ми як ніколи повинні бути згуртованими і єдиними в усьому. За ініціативи курсантів і студентів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та за підтримки керівництва закладу, навчальний день в університеті розпочався проведенням національно-патріотичного флешмобу.

Понад тисячу курсантів, студентів та офіцерів ДДУВС вишикувались біля центрального входу університету, щоб у супроводі духового оркестру виконати Гімн України. Сьогоднішній захід – це своєрідна естафета, яка передається серед вищих навчальних закладів нашої країни, головною метою якого є підтримка цілісності України та підвищення національного патріотичного виховання серед молоді.

Подібні акції в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ проводяться не вперше. Офіцери, курсанти та студенти університету постійно займаються активною волонтерською діяльністю, допомагаючи хворим у лікарнях нашого міста не лише ліками, а й моральною підтримкою. Так, майже щотижня, студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідують поранених бійців, які сьогодні перебувають на лікуванні у Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова. Крім цього, курсанти університету запропонувавши свою допомогу Дніпропетровському базовому військовому шпиталю, постійно допомагають працівникам цього медичного закладу в прибиранні прилеглої території та приміщень шпиталю.

Однією з найважливіших на сьогодні проблем для наших лікарень залишається нестача плазми для хворих. Знаючи про таку складну ситуацію, керівництво та курсанти ДДУВС не змогли залишитися осторонь цієї проблеми, а тому вже стало доброю традицією через налагоджену співпрацю навчального закладу з обласною станцією переливання крові постійно поповнювати запаси крові. Хлопці та дівчата вважають своїм обов’язком допомагати хворим та бійцям, які зараз перебувають на лікуванні у медичних закладах міста та області.

Також, два тижні тому із зони АТО повернулися офіцери навчального закладу, які там виконували поставлені завдання.

Проведення флешмобу є своєрідним патріотичним заходом для Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. І тому навчальний заклад передає цю символічну естафету Дніпропетровській медичній академії та Академії митної служби України.

Заради миру та майбутнього нашої країни. Ми – за єдність та незалежність України. Єднаймося всі разом!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Примат  (24.10.14 14:04): Только от названия статьи надо или журналиста люстрировать или МВД :) Відповісти | З цитатою
потерпевший  (22.10.14 10:26): У людей лисапеды воруют, а они фрешмобы устраивают... (лицо в руке) Відповісти | З цитатою
а  (22.10.14 09:21): директор ЦРУ участвовал? Відповісти | З цитатою
Влад  (22.10.14 01:44): Ох и видео. Человек, снимавший опоздал или не дождался гимна?
Опять новость без новости. А почему в заголовок не вставили "Все врачи в шоке"?
Відповісти | З цитатою
Злодій пісюнковый  (21.10.14 22:08): Я не поняла.. (21.10.14 21:14): Админ,- чем Вас не устраивает тот фреш с мобиков, о котором упоминается тут?
http://www.youtube.com/watch?v=PLHykgVWc Bc Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Админушко (21.10.14 21:16): Потому как не по-русски пИсано.. надо бы - коллективное мероприятие.. Ответить | С цитатой
Відповісти | З цитатою
Горожанин  (21.10.14 21:11): "Сегодняшнее мероприятие - это своеобразная эстафета, главной целью которой является поддержка целостности Украины". Какой? Той, что осталась?
"Мы - за независимость Украины". Ну, это уже перебор! Как же Украина без Америки? Да и позволит ли она?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Антон  (21.10.14 16:18): А вот интересно. Вроде как все патриотично, все за Украину и украинское, а назвали заграничным словом "флешмоб". Ну сказали бы колективное мероприятие. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті