Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
02:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Шульговцы ищут правды у Порошенко

|«« «« »» »»|

Жители села Шульговка, что под Днепродзержинском, намерены сегодня выйти на акцию протеста против незаконной передачи земли под застройку зверофермы коммерсантам.

В обращении шульговцев говорится:

«Вимагаємо повернути шульгівські землі громаді!

Територіальна громада села Шульгівка Петриківського району Дніпропетровської області та мешканці сусідніх сіл в четвер 7 серпня 2014 року на околиці села Шульгівка, де в місцевих жителів відняли громадське пасовище з 8:00 ранку проводитиме неполітичну, ненасильницьку акцію прямої дії з блокування під’їзду до воріт, де ТОВ «ВБК «Агропромінвест» – дочірня компанія корпорації «АгроОвен» – намагається без будь-яких узгоджених документів побудувати об’єкт підвищеної екологічної небезпеки. Промисловий комплекс по розведенню норки вже будують на землях, які є резервом природо-заповідного фонду. І це беззаконня відбувається саме в той час, коли наші сини і чоловіки захищають незалежність і цілісність нашої країни.

Ми звернулись до Гаранта нашої Конституції, Президента України із вимогою забезпечити Конституційний лад на наших землях і відновити законність. Отже ми чекаємо на його відповідь, а до того змушені виходити і власноруч наводити лад на нашій землі. Бо, скільки ми ще можемо чекати – з березня мешканці села Шульгівка звертаються до органів державної влади, неодноразово збиралися підписи проти будівництва звірівницької ферми, але влада наче глуха – не чує звернень громадян, наче сліпа – не хоче бачити ніяких правопорушень, в державних службовців наче відбило пам'ять про те, що земельна ділянка під будівництвом згідно Указу Президента № 1129/2008 від 01.12.2008 року та згідно «Програми формування та розвитку національної екологічної мережі Дніпропетровської області на 2006-2015 роки» зарезервована для створення Національного природного парку «Орільський», створення якого ще недавно активно обговорювалося».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті