Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Петриківський розпис лікує душу дітям з зони воєнних дій

Петриківський розпис лікує душу дітям з зони воєнних дій
28 липня діти з родин Луганської та Донецької областей за запрошенням голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода відвідали виставку «Відкрита душа Петриківки» у Дніпропетровському художньому музеї.

Малеча на власні очі побачила унікальне народне мистецтво, що стало нематеріальною спадщиною ЮНЕСКО та поспілкувалась з майстрами. Також діти стали учасниками майстер-класу, де навчились малювати елементи Петриківського розпису. В подальшому планується організувати екскурсію до Петриківського району – батьківщини розпису.

«Мистецтво лікує душу – це визнаний факт. Я впевнений, що краса Петриківського розпису теж допоможе дітям відволіктись від жахіть війни. Дніпропетровщина підставила дружнє плече жителям областей, де тривають бойові дії. Регіон приймає у себе переселенців, допомагає людям адаптуватись до мирного життя. У цей нелегкий час ми маємо бути як ніколи згуртованими і дружними, допомагати та підтримувати один одного. Ми хочемо продемонструвати яскравий приклад взаємодопомоги та підтримки, не допустити, щоб з цих дітей виросло своєрідне втрачене покоління», - зазначив Євген Удод.

Організатором заходу виступило КП «Молодіжний центр Дніпропетровщини» Дніпропетровської обласної ради». Вже кілька місяців поспіль активісти центру приймають участь у підтримці військових та сімей, що переселилися з гарячих точок, надаючи гуманітарну допомогу постраждалим, організовуючи різноманітні акції тощо.

Gorod.dp.ua на Facebook.


лист  (28.07.14 22:58): то что Удод умеет "лечить" это все прекрасно знают! чего стоит только посмотреть на него! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті