Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщину відвідає Мустафа Джемілєв

Дніпропетровщину відвідає Мустафа Джемілєв
На Дніпропетровщину вперше з офіційним візитом прибуде народний депутат України Мустафа Джемілєв. Про це повідомив радник губернатора Борис Трейгерман під час брифінгу.

17 червня на Дніпропетровщині очікується перший офіційний візит народного депутата України, діяча кримськотатарського національного руху, голови Меджлісу кримськотатарського народу в 1991 - 2013 роках, людини, яка подана на Нобелівську премію миру 2015 - Мустафи Джемілєва. Саме він одним з перших став на захист кримського народу і повернення Криму Україні. І сьогодні безстрашно продовжує свою боротьбу, тому що знає - свобода народу - безцінна.

«Дніпропетровщина теж стала центром миру і спокою в Україні. Ігор Валерійович Коломойський відкрито оголосив війну сепаратизму і зробив все, щоб досягти стабільності і не дати можливість поширенню кризи по всій Україні. Наші два народи, дві релігії, які не з чуток знають про війну та репресії, не хочуть сьогодні, щоб їх поділяли за національною ознакою, ми об'єднаємося в ім'я миру і стабільності в Україні», - зазначив Борис Трейгерман.

Під час візиту передбачається підписання Меморандуму про взаємодопомогу кримських татар і жителів Дніпропетровщини в боротьбі за мир на Україні. Передбачається, що Меморандум після зустрічі підпишуть голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський та народний депутат України Мустафа Джемілєв.

Також передбачається, що Мустафа Джемілєв відвідає Штаб національного захисту Дніпропетровської області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Стас  (14.06.14 18:43): Джемилев борется за мирсвободу своего народа, а Путину выгодны волнения на Украине. Выгодны потому, что это политический размен по Крыму (месседж такой: "Забудьте про Крым — у вас других проблем полно», а также игра на повышение ставок, как в покере ("блеф" — не признаете аннексию Крыма, пойдем дальше на Донбасс. Сейчас оккупационные власти Крыма промывают по зомби ТВ мозги крымчанам, что если б мол не Россия, то в Крыму была бы гражданская война, как на востоке Украины. Это делается, чтоб отвлечь крымчае от финансовых проблем, сорванного сезона, очередей и т.д. Типа, если б остались в Украине, было б еще хуже. Поэтому Путину выгодна война в Украине и он не жалеет на нее денег, спонсируя террористов.Так же Путину не выгодно, чтоб граждане России и Крыма увидели Украину процветающей державой, после свержения диктатора Януковича, т.к. это может послужить примером для россиян и крымчан. Янукович и некоторые члены ПР и КПУ, так же пособничают оккупанту, т.к. хотят сохранить награбленно Відповісти | З цитатою
горожанин  (12.06.14 22:49): А фикалии продолжают стекаться попутными стоками в наш Каломмойск... Или, может, к нам проложили всемирную канализацию и теперь наш регион - это коллекторный отстойник? А ведь кому-то, все-таки, придется его вычищать... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
HY  (12.06.14 18:10): Игорь Валерьевич Коломойский открыто объявил войну сепаратизму и сделал все, чтобы достичь стабильности
Ха, Ха. Не смешите, Днепр у нас был изначально спокойным, и всегда был пофигистом к войнам и к майданам. А Коломойский, пока себе карманы не набьет, не успокоится.
Он бесплатно одевает армию, затем цены на бензин он же повышает. И повышение цен на продукты , это " спасибо" ему Козлу, Коломойскому.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Правда  (12.06.14 14:49): Согласен. Пусть едет во ЛЬВОВ... Відповісти | З цитатою
Зульфия  (12.06.14 14:29): "Именно он одним из первых стал на защиту крымского народа и возвращение Крыма Украине. И сегодня бесстрашно продолжает свою борьбу"

В глубоком тылу он бесстрашно ЖOпy свою защищает, а не родину.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Александр  (12.06.14 13:53): Прежде, чем спрашивать что сделали татары для крыма- спросите себя, что ты сделал для своего города или страны. Живем как на помойке - везде грязь, я в Подгороднем задолбался ругаться по поводу сжигания мусора - постоянные костры. Кругом одни... Так что меняйте прежде всего себя. А Джемилев очень толковый дядька! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
работник  (12.06.14 13:51): Мустафа Джемилев подилился секретами малого бизнеса, а именно, как умело торговать чебуреками и паленной водкой!!! Відповісти | З цитатою
Екатеринослав  (12.06.14 13:22): Они к нам ездят неспроста,
Задумайтесь об этом,
Увозят нашего Христа
На встречу с Магометом.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепропетровец  (12.06.14 12:58): а что татары сделали в крыму и для крыма ?!... Відповісти | З цитатою
lol  (12.06.14 12:48): Ну и нах это отребье здесь нужно? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті