Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Солярний настрій від Книгарні «ВіЗ»

|«« «« »» »»|

1. Коханий волоцюга, Надія Гуменюк (маленькі повісті про любов)

Вісім повістей про кохання, які пронизують кожне серце, зігрівають добротою і дарують спокій та гармонію. У кожного з нас є історія, переживши яку розумієш, що вже ніколи не будеш таким, як раніше. Книжка — це спогади про життя і роздуми про кохання, які допоможуть зрозуміти себе і навчитися пробачати...

Він любить дикий присмак мандрів і понад усе цінує волю, але з усіх усюд знову і знову повертається до тієї, яка так і не сказала йому: «Залишся!»...

Старша сестра давно викинула цього каліку і з квартири, і зі свого холодного серця, а вона їде до нього, щоб залишитися поряд з коханим назавжди...

Невиліковна хвороба забирає у жінки пам`ять, але не може забрати її саму у того, хто готовий заради неї на все...

2. Одного разу.., Ірен Роздобудько

Це книжка про життя. Радянське дитинство, студентська молодість, похмурий період «заробляння грошей» у 90-х, дитячі спогади про бабусине «абалдєнне» пальто і сукню, яку та шила для поїздки в Китай до дідуся. А ще про те, що ніколи не треба здаватися, треба мати власну думку й відстоювати її, допомагати тому, кому гірше, і радіти життю.


Кожен знайде в ній щось для себе, про себе. Вона і для молодих — аби вони зрозуміли, що життя прекрасне і... коротке. І йшли по ньому без страху. І для старших, аби вони пригадали своє — таке довге! — життя. І зрозуміли, що воно — прекрасне.

3. Український палімпсест. Оксана Забужко у розмові з Ізою Хруслінською

Ця книжка - плід розлогого інтерв'ю з Оксаною Забужко відомої варшавської журналістки, майстра цього жанру Ізи Хруслінської. Читач знайде тут відповіді, які суспільство завжди хоче почути від популярного письменника. Питання про життя і творчість, про біографію і долю, про улюблені книжки та культурні взірці для наслідування чергуються роздумами про сучасний світ і місце в ньому України, про її історичний шлях та генетичні хвороби української незалежності після 1991 року.

4. Карти

Ця книга запрошує у захоплюючу навколосвітню подорож. Ви побачите могутні гейзери Ісландії, довгі каравани в пустелях Єгипту і величні міста майя в Мексиці. В Англії зіграєте в крикет, в Індії займетеся йогою, а в Китаї дізнаєтеся про теракотову армію. Австралія здивує вас качкодзьобом, Фінляндія – полярною ніччю, Мадагаскар – гігантським баобабом. Книга відкриє перед вами найцікавіші місця світу і Батьківщини.

Понад 50 великих карт проведуть вас 6 континентами та 42 країнами, серед яких вперше з’явилася карта України. Безліч детальних зображень немов перенесуть вас у неймовірні куточки планети і заохотять побачити ще більше. Вдалої подорожі!

5. Про кита (для маленят)

Ще одна новинка – книга «Про кита» Оксани Лущевської, яку проілюструвала Віолета Борігард. Це збірка коротких віршиків для найменших читачів. Вони не лише оповідають про кумедних мешканців моря (восьминіг, черепашатка, рибка-барабулька та інші), а й у ігровій формі допоможуть дитині освоїти правильну вимову "складних" звуків, приміром, р, ш, ч. Загалом, це чудова книга, яка вдало поєднує розважання і навчання.

6. Прислів'я українські

Українські прислів'я очима молодої львівської художниці Анастасії Стефурак. 

І чимало інших, вартих Вашої уваги, книжок…

Книгарня «ВіЗ» знаходиться у приміщенні Наукової бібліотеки, що на Карла Маркса, 18.

Телефони для довідок: 050-041-34-45, 097-63-48-317.

У Всесвітній мережі шукайте нас тут: E-mail: [email protected],
vk.com/club55066997, facebook.com/vizknyg.

Завітайте на наш Сайт: viz-knyg.com.ua.

Працюємо щоденно: пн – пт 10:00 – 19:00, сб – нд 11:00 – 18:00.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті