Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Переможцями Всеукраїнського літературного конкурсу стали двоє дніпропетровських письменників

|«« «« »» »»|

10 травня Жовква, що на Львівщині, приймала на своїй щедрій землі талановитих поетів, прозаїків, піснярів, гумористів, журналістів – переможців та лауреатів Всеукраїнського літературного конкурсу імені Леся Мартовича, які приїхали сюди з різних міст і сіл України.

Понад сто представників творчої еліти Львова, Києва, Дніпропетровська, Сум, Запоріжжя, Дніпродзержинська, Дрогобича мали можливість не тільки вийти на сцену і отримати нагороди, а й поспілкуватися між собою, відвідати жовквівські історичні місця та вклонитися могилі видатного українського письменника Леся Мартовича.

Зі сцени Народного дому учасників заходу привітали натхненниця конкурсу, одна з ведучих церемонії нагородження Галина Фесюк, письменниця Дара Корній та багато інших.

Організаторами виступили Жовківська благодійна організація творчих та активних жовківчан «Розточани», відділ культури і туризму Жовківської РДА, центральна бібліотечна система, Українська асоціація письменників Західного регіону. Після закінчення нагородження переможці конкурсу відправилися в село Монастирок на могилу Леся Мартовича та в село Замок, де їх чекала культурно-мистецька програма.

Серед переможців конкурсу – дніпропетровські письменники Еліна Заржицька (м. Дніпропетровськ) та Олег Майборода (м. Дніпродзержинськ), які посіли перше місце у номінаціях «Новелістика» та «Краща дитяча книга» відповідно. Такі конкурси єднають словом, надихають на написання нових творів, дають можливість зустрітися з друзями, знайти нових. Час у Жовкві сплив непомітно, залишивши по собі масу приємних вражень і відчуттів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті