Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

США готові направити спостерігачів на президентські вибори в Україні

США готові направити спостерігачів на президентські вибори в Україні
Під час візиту на Дніпропетровщину конгресмени США озвучили основні напрямки співпраці з Україною.

Як зазначив конгресмен Ед Ройс, пріоритетними для американської сторони є підтримка президентських виборів в Україні та розвиток енергетичної галузі.

Що стосується підтримки президентських виборів, то у цьому питанні США готові надати як технічну підтримку, так і направити місію наглядачів, які проводитимуть моніторинг виборів.

У питанні розвитку енергетичної галузі, за словами Еда Ройса, Україні зараз важливо почати диверсифікацію джерел постачання енергоносіїв. Це дозволить забезпечити енергетичну незалежність України та відмовитися від впливу одного постачальника, яким на сьогодні є Росія.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Где объективность?  (23.04.14 16:07): Если следовать демократическим канонам, нормам и правилам, то после физического давления на некоторых кандидатов и силового препятствования их встречам с избирателями, проведению избирательной компании, уже есть все основания признать выборы несостоявшимися (несправедливыми, несвободными, недемократическими, без обеспечения равных прав, возможностей и т.д) и отменить их.
Позиция америкосов и ЕС в этом вопросе - типичный пример двойных стандартов, лицемерия, лукавства, необъективности, фальши и т.п.
Відповісти | З цитатою
иероглиф  (23.04.14 12:51): Уважаемые автомобилисты города Днепропетровска. Поддержите акцию - "Справедливая цена на бензин"! Проезжая мимо ГОРОДСКОГО СОВЕТА, нажми на звуковой сигнал в знак несогласия с завышенной ценой на бензин и требованием городских властей разобраться в ситуации. не оставайтесь равнодушными! НАЖМИ НА СИГНАЛ, УМЕНЬШИ ЦЕНУ НА БЕНЗИН! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
житель  (23.04.14 09:58): а че, кто-то идет на выборы? по-моему -и так уже все яснои договорено ... Відповісти | З цитатою
Это  (23.04.14 09:53): же как нужно любить деньги что бы под патриотическими лозунгами сливать свою страну направо и налево. Відповісти | З цитатою
?  (23.04.14 09:20): Слили страну америке. Відповісти | З цитатою
боба  (23.04.14 07:50): царьки приехали в кемска волость отчет у боярина бени спросить Відповісти | З цитатою
Шнуров  (22.04.14 22:51): выборы, выборы -- все кандидаты кто? Відповісти | З цитатою
sofaynova  (22.04.14 21:37): Форсирование Днепра в честь единения и дружбы славянских народов (cепаратизм по-днепропетровски). https://www.youtube.com/watch?v=5BM4Bq39578 и https://www.youtube.com/watch?v=Kx8_HxFkc-I Днепропетровск. 5.04.2014. Маршрут - Комсомольский Остров - ул. Малиновского и обратно. Вода +5, воздух +5, дистанция 2000 метров. Відповісти | З цитатою
Мальчиш Кибальчиш  (22.04.14 21:34): *
Констатируем факт: третья мировая война началась! Украина - плацдарм америки для уничтожения славянского мира! И Россия практически ничем не может повлиять, только реагировать на уже свершившиеся события!
Как - то так!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
freedom with amerika  (22.04.14 20:53): Все отберут у тебя, беня! ВСЁ на Украине! И отдадут Версельбергу и другим отдадут! И Приват и... и... ВСЁ! Будешь как Березовский. Соверши подвиг Борис Абрамыча, если ты дурак. А мог бы быть как Абрамович! Великий, Уважаемый Роман Абрамович! А ведь ты не глуп, беня. Еще есть шанс, маленький шанс договориться, покаяться! Пока не поздно. Не на тех поставил ты,беня, с самого начала ! Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті