Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
14:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голів П'ятихатського та Криничанського районів звільнено з посад

Голів П'ятихатського та Криничанського районів звільнено з посад
Під час зустрічі з громадськістю заступник губернатора Борис Філатов заявив про звільнення з посад голів П'ятихатського та Криничанського районів.

Як зазначив Борис Філатов, обласна влада враховує всі скарги жителів районів, веде консультації з різними політичними партіями та громадськими організаціями для того, щоб адресно підійти до вирішення кадрових питань на кожній конкретній території.

«Ми проводимо широкий діалог з громадськістю. Наразі більшість голів районів залишаються виконувати свої обов'язки. Наше першочергове завдання – забезпечити спадковість влади. І якщо керівник дійсно відповідає всім вимогам, які ставить до нього держава та громада, та працює на благо народу – він залишиться на своєму місці», - сказав Борис Філатов.

З іншого боку, заступник голови облдержадміністрації наголосив, що ті керівники районів, які не задовольняють громадськість, будуть звільнені з посад. Так, вже наразі вирішено питання щодо голів П'ятихатського та Криничанського районів. Ці керівники повинні покинути свої робочі місця згідно з регламентом та без саботажу.

Що стосується нових призначень на керівні посади, заступник губернатора звернувся до громадськості з проханням організовано та обґрунтовано висувати достойні кандидатури. Необхідно подавати конкретні письмові пропозиції через політичні партії та громадські організації до облдержадміністрації чи Регіонального штабу національного захисту, який наразі знаходиться у Дніпропетровську у Будинку політпросвіти.

Борис Філатов наголосив, що нова кандидатура повинна відповідати таким вимогам :

•  Бажання та можливість взяти на себе відповідальність за район .

«Ще раз наголошую, що ми не збираємося назначати на керівні посади людей за принципом «стояв на майдані чи ні». Виявляти на мітингу свої переконання та керувати районом – це зовсім різні речі. Тому до питань призначень необхідно підходити виважено та об'єктивно», - сказав Борис Філатов.

•  Професійність. Кандидат на посаду повинен мати досвід роботи у тій чи іншій сфері, володіти необхідними професійними якостями, які дозволять розвивати район та всю Дніпропетровщину.

•  Готовність будувати новий регіон та країну , працювати заради народу та на благо громади.

Заступник губернатора також закликав громадськість бути відповідальними та самоорганізованими.

«Ми маємо яскравий приклад волевиявлення нашого народу. Чому Майдан переміг – тому що люди самоорганізувалися та перейшли до активних дій. Я закликаю громади регіонів активізувати свою діяльність. Облдержадміністрація – це політичний орган, і якщо ми говоримо про будівництво нового демократичного суспільства, орган виконавчої влади не повинен втручатися в справи громади. Більшість питань в районах можна вирішити на рівні громадськості, ви можете організуватися та вирішити більшість проблем самостійно. А обласна влад для цього створить відповідні умови», - зазначив Борис Філатов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


СМІ  (16.03.14 22:10): Думаю було б не погано, якби всі голови сільських, селищних чи міського голів на своїй нараді (але обов"язково без участі районного голови, члена партії регіонів та за участі наглядової ради райдержадміністрації ) висунули до 10 кандидатур господарників, професіоналів, місцевих політиків, тощо на посади голів райдержадміністрацій.Це специфічна посада. Тим більше що ПР ПОПЕРЕДНІКІ багато зробила що умертвити бажання працювати їх, правда вони і не знали, як це робити Відповісти | З цитатою
Карлсончик  (13.03.14 22:14): Я что в самом Днепре полный порядок с кадрами или шоколада завались? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті