Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині створено Раду директорів інтернатних закладів

На Дніпропетровщині створено Раду директорів інтернатних закладів
На Дніпропетровщині створено Раду директорів інтернатних закладів. До складу регіональної Ради увійшли 13 директорів інтернатних закладів Дніпропетровщини. Про це повідомили у департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

Об'єднання стане допоміжним органом у роботі закладів спеціальної освіти регіону. До закладів спеціальної освіти відносять навчально-реабілітаційні центри, санаторні школи-інтернати та спеціальні школи-інтернати. Наразі у регіоні працює 33 такі заклади, які знаходяться у обласному підпорядкуванні. Тут здобувають освіту більше 5,5 тис дітей з особливими освітніми потребами.

Як зазначив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Демчик, основним завданням Ради директорів інтернатних закладів є контроль за якістю навчання дітей з особливими освітніми потребами. Крім того, серед першочергових завдань об'єднання стане вивчення основних тенденцій розвитку системи соціального, медичного та психологічного супроводу вихованців інтернатних закладів, зокрема, їх правового захисту. Члени Ради опікуватимуться вивченням та поширенням кращого досвіду світових методик спеціального навчання.

Довідка:

Новостворене об'єднання складається з директорів загальноосвітньої санаторної школи-інтернату №3, Дніпропетровського навчально-реабілітаційного центру № 10, Нікопольської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Гармонія», Павлоградського навчально-реабілітаційного центру, Дніпропетровського вищого училища фізичної культури, Багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру «Сузір'я», Магдалинівського навчально-реабілітаційного центру, Криворізької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 5 І-ІІІ ступенів, Багатопрофільного навчально-реабілітаційного ресурсно-методичного центру корекційної роботи та інклюзивного навчання, Дніпропетровського навчально-реабілітаційного центру «Шанс», Криворізького багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру «Натхнення», Дніпропетровського навчально-реабілітаційного центру №1 та голова Обласної психо-медико-педагогічної комісії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


666  (08.03.14 17:28): Уберите инфу от этого урода царева! Хватит рекламировать рашистов! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті