Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

З початку сильних морозів вже відновлено електропостачання в понад 1503 населених пунктах

З початку сильних морозів вже відновлено електропостачання в понад 1503 населених пунктах
В.о. Віце-прем’єр-міністра, Голова державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул провів робочу нараду щодо відновлення електропостачання в населених пунктах країни та опалення міста Світлодарськ (Донецька область).

«Ще до початку холодів за завданням Уряду рятувальники, комунальні служби, бригади обленерго були переведені в цілодобовий посилений режим для забезпечення сталої роботи систем життєзабезпечення. Погодні умови складні – температура понижалася до мінус 23 градусів морозу вдень та до мінус 33 градусів вночі, був сильний вітер до 30 м/сек, хуртовини, налипання мокрого снігу. Все це стало причиною поривів електромереж в 1605 населених пунктах у 17 регіонах. Але за рахунок чіткої координації роботи, в тому числі передислокування сил та технічних засобів до найбільш проблемних регіонів, більшість поривів ліквідовувалась протягом доби. Загалом з початку холодів вже відновлене електропостачання в 1 503 населених пунктах. Тривають роботи ще в 102 населених пунктах. Для ремонтно-відновлювальних робіт за завданням Уряду було залучено 1 830 чоловік та 574 одиниці спецтехніки енергетиків та ДСНС», - сказав Олександр Вілкул.

Губернатор Донеччини Андрій Шишацький доповів Олександру Вілкулу, що з початку холодів в Донецькій області було знеструмлене 177 населених пунктів. Наразі вже відновлено електропостачання у всіх населених пунктах області, що були знеструмлені внаслідок негоди.

У періоди найбільшого ускладнення погодних умов для відновлення електропостачання в Донецькій області кожної доби працювали 238 бригад обленерго, до яких входило 640 людей та 188 одиниць техніки.

Олександр Вілкул поставив завдання керівництву Мінрегіону та Донецької області продовжити роботу служб в цілодобовому посиленому режимі. «Уряд надаватиме регіонам допомогу в разі необхідності. Завдання місцевої влади – забезпечити людей теплом, електроенергією, водою, газом, має безперебійно працювати громадський транспорт, необхідно оперативно ліквідовувати пориви», - сказав Олександр Вілкул.

Також тривають відновлювальні роботи після аварії та пожежі на Вуглегірській ТЕС Донецької області, яка сталася 29 березня 2013 року і залишила без тепла та гарячої води 60 багатоквартирних та 125 приватних житлових будинків міста Світлодарськ, а також 4 дитячі садки, 2 школи, лікарню та музей.

Для забезпечення теплопостачання жителів міста до відновлення роботи Вуглегірської ТЕС за підтримки Уряду була побудована нова котельня потужністю 40 МВт. Котельня була введена в експлуатацію на початку осені минулого року, що дозволило підключити до опалення всі багатоквартирні будинки та соціальні заклади Світлодарська, які цього потребували. Також, були виконані роботи по облаштуванню індивідуального опалювання в 125 приватних житлових будинках міста.

Наразі теплопостачання міста забезпечує Вуглегірська ТЕС, а котельня переведена на черговий режим роботи і є резервним джерелом теплопостачання для споживачів Світлодарська.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Fidel  (04.02.14 20:21): Я в шоке!!! Писака, скажи-ка, дружок, а каким хреном городской сайт Днепропетровска(!!!) к даунецкой области? Или тебе пох шо писать, лишь бы господин Will Cool фигурировал в новости? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте