Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
17:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пройшов круглий стіл присвячений Дню Соборності

|«« «« »» »»|

Напередодні святкування Дня Соборності і С вободи України перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Крупський провів круглий стіл присвячений цьому святу.

На заході були присутні члени громадської ради при облдержадміністрації, представники студентської молоді, науковці.

« День Соборності і Свободи - є символом становлення, розвитку і зміцнення Української державності. Національним святом утвердження ідеалів свободи і демократії. Ми розуміємо, що ефективне реформування держави можливо лише за умови системного діалогу влади та громадськості», - зазначив Анатолій Крупський.

Дніпропетровщина першою в Україні в цьому році розробила регіональну Стратегію розвитку молодіжної політики. Молодь сама виступила з цією ініціативою.

В області було запущено в реалізацію ряд соціальних проектів нового типу. Це програми, які передбачають залучення громадськості, активну позицію громадянського суспільства, спільні зусилля влади і жителів, спрямовані на вирішення найактуальніших проблем.

До них може приєднатися кожна компанія і громадська організація, яка поділяє цілі і завдання і готова працювати на благо регіону і його жителів.

Прикладом такого проекту є програма «Міцне здоров'я - успішне життя», мета якої - виховати молоде покоління жителів області здоровим, а значить - успішним. Цей проект виключно важливий для нашої молоді, для нашого майбутнього.

Голова громадської ради при облдержадміністрації Олексій Лазько зазначив: «Ми дуже вдячні губернаторові Дмитру Колєснікову за надану громадськості можливість брати участь в урочистостях, присвячених Дню Соборності та Свободи України. Соборність – це перш за все об'єднання та єдинство, це повага до себе та до оточуючих людей. Тільки коли ми єдині, ми можемо будувати наше майбутнє».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ir Shi  (22.01.14 21:27): Такого Дня Соборности еще за 22 года в Украине ни разу не было и, надеюсь, больше не будет... Это не праздник, когда гибнут люди. Відповісти | З цитатою
тотем  (22.01.14 16:25): Власти немецкого города Зальцкоттен оштрафовали на крупную сумму восемь семей русского происхождения за то, что родители отказались посылать своих детей на обязательные в начальной школе уроки полового воспитания, а отцов этих семейств приговорили к тюремному заключению! Об этом сообщает LifeSiteNews. По сообщению христианской правозащитной организации “Международное движение за права человека”, защищающей религиозную свободу и право на домашнее обучение в странах Европы, помимо отказа посылать своих детей на уроки полового воспитания, эти родители также противились попыткам задействовать их детей в школьном спектакле “Mein Körper gehört mir” ("Моё тело принадлежит мне"), в котором маленьким детям рассказывали, как вступать в половые сношения!
Куда падает Германия - уму не постижимо! И у этой страны еще хватает наглости продвигать в будущие президенты Украины гражданина Германии пана Кличко!
Відповісти | З цитатою
koshak  (22.01.14 15:36): Где запятая в названии статьи (там же причастный оборот)? Відповісти | З цитатою
копипаст  (22.01.14 15:21): Да, украинская самостийность терпит полный крах, она была большой исторической ошибкой.
А слово "майдан" это уже не символ народовластия, а синоним бандитского беспредела
Відповісти | З цитатою
ОН ГЕРОЙ УКРАИНЫ  (22.01.14 13:52): Застреленный сегодня ночью во время столкновений на улице Грушевского в Киеве Сергей Нигоян Источник: http://censor.net.ua/v267394 Источник: http://censor.net.ua/v267394 Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
житель  (22.01.14 13:47): Предлагаю обратиться к Президенту за помощью: местные органы власти не могут прекратить процесс хищения канализационных люков! Відповісти | З цитатою
Люблю Путина!  (22.01.14 13:26): А под - Обращением Президии Днепропетровского областного совета - , хочу написать, что

Пусть Президия во главе с лысым и с Путиным поцелует меня в пoпy!
Відповісти | З цитатою
Tana  (22.01.14 09:53): Опять круглый стол? Блевать хочется от ваших "круглых столов", которые ничего не решают и ничему не учат. Відповісти | З цитатою
Н-й  (21.01.14 22:54): Таких хоть за квадратный хоть за треугольный сажай,итог известен-РАЗВОРУЮТ ВСЁ!!!Надо не массивы под ключ,надо Крупского лет на 20 с конфискацией и всех остальных на 10 для "проФФилактики" Відповісти | З цитатою
Эксперт  (21.01.14 22:37): Добавьте возможность комментировать "Заявление Президии РыгСовета". Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті