Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина розпочинає рік з відкриття важливих інфраструктурних об'єктів

Дніпропетровщина розпочинає рік з відкриття важливих інфраструктурних об'єктів
Дніпропетровщина, які і вся Україна, взяла курс на модернізацію ЖКГ та впровадження енергозберігаючих технологій.

В регіоні модернізуються котельні шкіл, дитсадків, лікарень та житлових будинків, тепломережі, на нові системи опалення переходять цілі мікрорайони та міста. І за традицією новий рік Дніпропетровщина починає з відкриття нових важливих інфраструктурних об'єктів. За дорученням губернатора Дмитра Колєснікова його перший заступник Анатолій Крупський відкрив нові модульні котельні у двох школах Петропавлівського району, які встановлені у рамках соціального партнерства компанії «ДТЕК» та обласної і районної влади.

Як зазначив Анатолій Крупський, керівник регіону Дмитро Колєсніков ще минулого року започаткував добру традицію – розпочинати рік з відкриття важливих інфраструктурних та соціальних об'єктів.

«У новий рік ще 2 школи Дніпропетровщини увійшли з радісним настроєм та теплими класними кімнатами. А це значить, що малюки будуть із задоволенням йти до школи, навчатися в комфортних умовах. При цьому нові модернізовані котельні дозволять значно заощадити енергоресурси шкіл, а отже, сіл та району», - наголосив Анатолій Крупський.

У цих школах навчається близько 200 дітей. Блочно-модульні котельні, що встановлені у Петрівській школі та Троїцького НВК Петропавлівського району, мають 2 газові котли потужністю 100 кВт кожний та спеціальне допоміжне обладнання, що забезпечує роботу котельного модуля в автоматичному режимі. Модульна котельня працює на природному газі низького тиску. Нове обладнання котелень відповідає високим вимогам сучасної теплоенергетики. При цьому автоматизовані системи регулювання дозволяють підтримувати заданий температурний режим при економному витраті палива. За три місяці роботи у тестовому режимі котелень економія витрат на тепло в Петровської школі склала 30 тис. грн, а в Троїцькій - 25 тис. грн.

Перший заступник губернатора наголосив на спільній відповідальності влади, бізнесу та громадськості за об'єкти соціальної інфраструктури міст та районів області.

«Ефективність роботи дитячих садків, шкіл, лікарень та будинків культури залежить від відповідальності кожного. І коли цю відповідальність розуміють великі промислові підприємства – це означає, що в регіоні налагоджений ефективний діалог влади та бізнесу, а значить в області запроваджені європейські стандарти громадського суспільства», - зазначив Анатолій Крупський.

В червні цього року губернатор Дмитро Колєсніков та генеральний директор ДТЕК Максимом Тимченко підписали меморандум про соціальне партнерство між компанією і обласною владою. У рамках меморандуму ДТЕК збільшив у 2013 році соціальні інвестиції в два рази - з 13,8 млн грн до 30,8 млн грн. Будівництво модульних котелень у школах - це кроки реалізації цього меморандуму.

Як наголосив генеральний директор ДТЕК Павлоградвугілля С.Воронін: «Відкриття ще двох нових котелень є позитивним прикладом ефективного взаєморозуміння і партнерства між енергетичною компанією ДТЕК та органами влади області та району. ДТЕК і наш акціонер Рінат Ахметов приділяють пріоритетну увагу стабільності, підвищенню якості і рівня життя в регіонах присутності підприємств. Ми переконані, тільки об'єднавши зусилля, можна домогтися реального і відчутного поліпшення якості життя».

Минулого 2013 року у рамках соціального партнерства компанії ДТЕК та влади побудований водовід в с. Брагинівка, виконана частина реконструкції центральної мережі водопостачання смт. Петропавлівка, проведена реконструкція топкової Петропавлівського районного Будинку культури, виконана частина проектів по освітленню вулиць в с. Осадче та реконструкції опалювальної системи в дитячому садку «Малятко» с. Хороше, замінені на енергозберігаючі вікна та двері в Лозівському ФАПі , виконана частина ремонтних робіт в амбулаторіях Центру первинної медико-санітарної допомоги в Петропавлівці.
Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


111111  (15.01.14 11:42): Вы бл*ди, сьезд с Кайдацкого моста доделайте, раком все стоит. А сколько пиара было... Відповісти | З цитатою
sa  (15.01.14 11:03): уже сартирам перерезают красные ленты Відповісти | З цитатою
Про  (15.01.14 07:47): Странно... Вроде Крупский хотел быть народным депутатом в округе Индустриального района , и что? Он делает для этого округа? - ничего! Хоть и не прошел , но люди и ему же голоса отдавали там! Странно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
 (14.01.14 23:45): єтот "информ" ресурс все больше и больше становится похожим на пражектор перестройки конца 80х Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Нипанятна  (14.01.14 22:17): А шо то за экономный макет на картинке? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті