Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
01:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині шанують ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

На Дніпропетровщині шанують ліквідаторів Чорнобильської катастрофи
14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Із цієї нагоди на Дніпропетровщині будуть організовані відвідування на дому немобільних ліквідаторів аварії.

Тим ліквідаторам, які найбільш цього потребують, а також сім’ям померлих ліквідаторів, буде надана матеріальна допомога. Таке завдання поставив губернатор Дмитро Колєсніков керівникам міст та районів області під час селекторної наради.

«Ми знаходимося у неоплатному боргу перед ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС, адже кожен з них ціною власної долі та свого здоров’я зберіг життя тисячі людей. Саме тому я закликаю гідно вшанувати їх подвиг та забезпечити в області належну організацію заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», - зазначив Дмитро Колєсніков.

Зокрема, губернатор Дмитро Колєсніков доручив керівникам міст та районів Дніпропетровщини:

організувати відвідування на дому немобільних ліквідаторів аварії. Тим ліквідаторам, які найбільш цього потребують, а також сім’ям померлих ліквідаторів, надати матеріальну допомогу;
забезпечити благоустрій пам’ятників «Жертвам Чорнобильської катастрофи»;
провести урочисті заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Дмитро Колєсніков зазначив, що одним із пріоритетних напрямків державної політики є, зокрема, соціальний захист чорнобильців. Так, у 2013 році для цієї категорії населення забезпечено своєчасні виплати державних допомог та компенсаційних виплат на загальну суму 43 млн грн, оздоровлено майже 1,5 тис чорнобильців-ліквідаторів, безкоштовними ліками забезпечено понад 6 тис чорнобильців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Справедливый  (11.12.13 09:55): Памятники... торжественные мероприятия... а что по делу сделали?? или сделают для героев??? пусть деньги народу дадут вместо памятников и торжеств! Відповісти | З цитатою
Паша-биолог  (10.12.13 22:01): У нас на бродячих собак есть деньги, а на ЛЮДЕЙ спасших мир от радиации НЕТ и быть не может. Відповісти | З цитатою
Ипанутые лыжи  (10.12.13 14:41): Хотелось бы чтить и ликвидаторов снега. Перевелись богатыри вна Украине. Відповісти | З цитатою
фыва  (10.12.13 13:08): дайте людям ДЕНЕГ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті