Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині найближчим часом з’являться унікальні спортивні об’єкти

На Дніпропетровщині найближчим часом з’являться унікальні спортивні об’єкти
На цьому тижні на Дніпропетровщині відкривається найбільша в Україні реверсивна канатна дорога, її довжина – 826 метрів. А також незабаром відкриється сучасний шаховий клуб в м. Кривому Розі, аналогів якого немає в Україні.

Про це повідомив Дмитро Колєсніков під час урочистого прийому спортивного активу Дніпропетровщини. Губернатор вручив обласні нагороди кращим спортсменам та спортивним діячам регіону.

«Дніпропетровщина має великий кадровий потенціал у спортивній сфері – 5,6 тис. висококваліфікованих спортсменів та тренерів. У нас розвинена матеріально-технічна база. Розуміючи, що для нашого регіону-лідера цього недостатньо, ми щороку оновлюємо і зміцнюємо спортивну інфраструктуру. Тільки за останні чотири роки в області введено понад тисячу спортивних об'єктів», - зазначив Дмитро Колєсніков.

Зокрема, на Дніпропетровщині відкрито дві сучасні льодові арени в Дніпропетровську і Кривому Розі, футбольний стадіон «Дніпро- Арена», тенісний клуб «Мегарон», 3 скейт-парки, 4 реверсивні канатні дороги для воднолижного спорту. Відкрито найбільший в Україні скаладром «La Skala».

У рамках підготовки до Євробаскету – 2015 на Дніпропетровщині:
• розпочато будівництво багатофункціональної спортивно-розважальної арени,
• ведеться реконструкція будівлі спортивного палацу «Метеор» у м. Дніпропетровську,
• будівництво тренувальної бази в м. Дніпродзержинську.

В області, щороку, проводиться понад 600 обласних змагань з олімпійських та неолімпійських видів спорту, в яких бере участь близько 75 тис. осіб. Провідні спортсмени та збірні команди області беруть участь у 500 всеукраїнських змаганнях з олімпійських та неолімпійських видів спорту, з яких понад 50 проводяться на території області. Також, щороку в області збільшується кількість проведення міжнародних змагань таких як: міжнародні турніри «Солідарність» з вільної боротьби, «Ukraine Junior International» з бадмінтону, «Ukraine Open» з воднолижного спорту, «DNEPR CUP» з водного поло, міжнародні змагання з шахів пам’яті О.В. Синіцина та фестиваль «Дніпропетровська осінь» пам'яті О.С.Мороза тощо.

Gorod.dp.ua на Facebook.


мимо пробегал  (13.09.13 14:06): пусть этот "деятель-губерспорсмен" разрешит вопрос,что казначейство деньги на зарплату тренеров задерживает за август месяц! Відповісти | З цитатою
roditel  (13.09.13 09:54): Верните детям спортивные секции в Ледовом! Сколько детишек с огромным удовольствием и желанием занималось там спортом! Взяли вот так - и разогнали... Відповісти | З цитатою
андрей  (13.09.13 09:36): канатку на комсомольский остров лучше бы запустили Відповісти | З цитатою
polpred  (13.09.13 09:09): "... теннисный клуб «Мегарон ..."
Очень смешно. Безусловно, в подобных клубах наверное открыты бесплатные секции для мальчишек и девчонок. Ну или за символическую плату.
Відповісти | З цитатою
Сява  (13.09.13 09:00): Уникальный шахматный клуб? Интересно, в чем его уникальность... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
йцукен  (12.09.13 22:30): Я не понял! Такая замечательная статья - и где в ней вилкул?! Відповісти | З цитатою
Житель  (12.09.13 16:16): Вчера в новостях сообщили об отключение детей от света и тепла за долги. Вот тебе и забота. И причем ОГА к Днепр-Арене? Так можно договориться и до причастности ОГА к строительству Эйфелевой Башни! Так и живем... Відповісти | З цитатою
K-Valentin  (12.09.13 15:01): Интересно, с каким сарказмом сейчас читают этот бред спортсмены, которые даже на Олимпийские игры готовятся за свой счет... а не с помощью "развитой материально-технической базы". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті