Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Проект «Гарне місто» - це об'єднання на благо Дніпропетровська

Проект «Гарне місто» - це об'єднання на благо Дніпропетровська
9 вересня за ініціативи голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода стартувала акція «Красиве місто». Її мета згуртувати жителів Дніпропетровська у їх прагненні зробити місто красивим, чистим та яскравим, як для себе, так і для туристів.

Ідею голови обласної ради вже підтримали представники громадських та молодіжних організацій міста, крім того долучитися до реалізації проекту запрошуються всі дніпропетровці.

Сьогодні ми розпочинаємо проект, який повинен прикрасити обличчя Дніпропетровська. Поняття «Гарне місто» відображає все: і його самобутність, і комфорт життя в ньому, і любов людей до свого Дніпропетровська. Кожен з нас прагне зробити свій дім, двір, вулицю красивіше, те ж саме ми маємо зробити і для рідного міста. Вже успішно реалізовуються такі корисні проекти як Соціальні гранти обласної ради, також щороку ми проводимо масштабні суботники, проекти з благоустрою. В рамках проекту «Красиве місто» ми вже закупили для Дніпропетровська першу партію техніки для прибирання вулиць та вивозу сміття. Крім того, в рамках проекту «Красиве місто» у Дніпропетровську найближчим часом відкриється «Парк ракет» та буде встановлено пам’ятний знак «Дніпро» - чемпіон!», - зазначає Євген Удод. – Головна наша мета – зібрати та акумулювати ідеї жителів міста, стосовно зовнішнього вигляду Дніпропетровська та втілити їх у життя.

До проекту вже приєднався актив Студреспубліки Дніпропетровська, який запропонував прикрасити сірі стіни багатоповерхівок 3-D малюнками. Кожен бажаючий може надсилати ескізи на сторінку http://vk.com/studrespublika_dneprstyle, де відбудеться відкрите голосування. Підсумки конкурсу підіб’ють у День художника в жовтні цього року. Малюнки можуть бути найрізноманітнішими – від репродукції шедеврів відомих художників до Петриківського розпису. Така практика є вже досить популярною у Європі. Крім того, молодь Дніпропетровщини проведе ряд масштабних флешмобів, мета яких звернути увагу жителів міста на конкретні проблеми пов’язані з екологією, благоустроєм та комфортом рідного міста.

В рамках проекту Соціальні гранти голови обласної ради в Дніпропетровську оголошується конкурс на кращий двір. Всі жителі міста, хто вважає свій двір кращим, та хоче продовжувати налагоджувати комфорт біля свого будинку, можуть відправити свої заявки за адресою [email protected], або зателефонувавши за номером: (056)785-82-14.

- Проект «Гарне місто» - це об'єднання ініціатив і зусиль дніпропетровців, громадських організацій та місцевої влади на благо Дніпропетровська. На мою ініціативу вже відгукнувся ряд громадських організацій. І вони сьогодні представлять вашій увазі свої ідеї, які стосуються питань екології, впровадження сучасної техніки, благоустрою міста, соціальної реклами. Я звертаюся до всіх дніпропетровців з проханням вносити свої пропозиції про те, як зробити Дніпропетровськ найкрасивішим містом. Дуже хочу, щоб кожен з нас міг сказати: «Мені добре живеться в Дніпропетровську! І я пишаюся рідним містом!» - зазначив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.

1  

Валяю дурака  (09.09.13 17:25): А почему германский консул без охраны? - Никакого уважения к гостям.
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті