Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровськ відвідав професор Лешек Бальцерович

|«« «« »» »»|

7 вересня до Дніпропетровська з офіційним візитом прибула делегація Республіки Польща у складі Генерального консула Республіки Польща в Харкові Яна Граната, Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Польща в Україні Генріка Литвина та професора Варшавської школи економіки Лешека Бальцеровича.

Лешек Бальцерович прочитав лекцію для студентів та зустрівся з викладачами економічного факультету Національного гірничого університету. Також Дніпропетровська обласна рада презентувала польським гостям проект «Державне управління завтрашнього дня».

Візит польських колег – це черговий практичний крок у розвитку співпраці Дніпропетровської області з Польською республікою. Число наших спільних проектів збільшується. Наші студенти змогли прослухати лекцію професора Лешека Бальцеровича, який є, без перебільшення, живою легендою у сфері економіки та управління. Він зміг на найвищому рівні з'єднати фундаментальну економічну науку і практичну діяльність і отримати стратегічні позитивні результати, - зазначив Євген Удод.

У мене була можливість зустрітися зі студентами, науковцями НГУ та поділитися досвідом, розповісти про те, від чого залежить успіх окремих країн. Економічне зростання - це найголовніше для людей. Без економічного зростання неможливо вирішувати проблеми. Є величезна різниця між колишніми соцкраїнами і є досвід, на який можна спиратися. Я намагаюся представити в Україні те, що, на мою думку, є підсумками цього досвіду. Я належу до більшості поляків, які дуже зацікавлені в успіху незалежної України, - зазначив Лешек Бальцерович.

За словами Євгена Удода, від польського професора обласна рада чекає незалежну експертну оцінку, адже досвід Лешека Бальцеровича є дуже цінним для сучасної України та, зокрема, для Дніпропетровської області.

Довідка:
Лешек Бальцерович – загальновизнаний експерт у питаннях макроекономіки, відомий на пострадянському просторі як автор «Плану економічних реформ», так званої «шокової» терапії, застосованої в Польщі у 1991 році. Завдяки йому, за короткий час Польща перейшла від планової економіки до ринкового господарства.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті