Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
09:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

25 перемог України

25 перемог України
Книгарня «ВіЗ» презентує книгу відомого українського історика і політолога Олександра Палія. На майже сотні сторінок автор зібрав малознані факти з вітчизняної історії, якими може пишатися кожен українець.

  1. Палій Олександр «25 перемог України». 84 сторінки. 2013 рік

    У своєму щоденнику український кінорежисер Олександр Довженко писав: "Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема… Ніхто не хотів вчитися на історичному факультеті. Посилали в примусовому плані. Професорів заарештовували майже щороку, і студенти знали, що таке історія, що історія — це паспорт на загибель. Але що ж таке історія? Історія є рівнодіюча всіх духовних сил і здібностей народу".

    Виключення з історії важливих тем – випробуваний віками метод фальсифікації історії.

    Це робиться задля того, щоб підвищити вразливість України до зовнішніх впливів, зменшити готовність громадян захищати свою країну і цим підірвати її життєздатність у стратегічній перспективі. Метою є перетворення українців у безвільних "хлопчиків для биття" для всіх, кому не лінь.

    В історії українського народу значно більше перемог, ніж поразок. Інакше й не могло бути для народу, який заселив і зберіг за собою найбільшу територію в Європі – і не де-небудь за полярним кругом чи в лісах і болотах, а на землі, яка своїми багатствами. величиною та розташуванням здавна приваблювала ворогів.

    Книга Олександра Палія "25 перемог України" популярно викладає історичні події, пов'язані з Україною, що справили найбільший вплив на світову, європейську та українську історію. Перелічені в книзі факти визнані й підтверджені академічною наукою. Книга стане у пригоді студентам, викладачам, учням загальноосвітніх шкіл та всім, хто цікавиться вітчизняною історією.

Нагадуємо, що знайти нас можна на Карла Маркса, 18, в книгарні «ВІЗ» (екс-«Мамай») в приміщенні Наукової бібліотеки та за телефонами 095-234-00-82, 067-58-29-815. У всесвітній мережі шукайте нас тут: [email protected], vk.com/club55066997, facebook.com/vizknyg.

Працюємо щоденно: пн – пт 10:00 – 19:00, сб – нд 11:00 – 18:00.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте