Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

План святкових заходів до Дня Перемоги

План святкових заходів до Дня Перемоги

9 травня о 10.00 відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до монумента «Вічна Слава» з нагоди 68-ї річниці Великої Перемоги. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. У покладанні квітів візьмуть участь ветерани Великої Вітчизняної війни, керівники області та міста, районів, офіцери, представники силових структур, представники обласного об'єднання профспілок, представники Української Православної Церкви. Під час заходу прозвучить г імн України у виконанні духового оркестру, а також відбудеться в ійськовий салют у 10 пострілів.

Об 11.00 на Фестивальному причалі відбудеться церемонія опускання “Вінка Пам'яті” у води Дніпра. Квіти вічної пам'яті та шани героям, що загинули в Дніпрі у роки війни, опускатимуть керівники області та міста, голови обласної та міської ради ветеранів, ветерани Великої Вітчизняної війни, діти - нащадки славетних воїнів. Під час заходу пролунає військовий салют, духовий оркестр виконає Гімн України.

Об 11.30 на Фестивальному причалі відбудеться урочисте проходження військових підрозділів Дніпропетровського гарнізону та показ військової техніки й озброєння. В урочистому проходженні візьмуть участь військовослужбовці Дніпропетровського гарнізону, курсанти військових навчальних підрозділів, підрозділи Міністерства Внутрішніх справ України та вихованці Ліцею з посиленою військовою підготовко, загалом 18 підрозділів.

О 12.00 на набережній (від Мерефо-Херсонського мост у до Дніпропетровського державного цирку) відбудеться а кція “Бессмертный полк” . Мешканці міста та делегації від районів та міст Дніпропетровської області пройдуть урочистою колоною з портретами своїх родичів - учасників Великої Вітчизняної війни.

З 12.00 на стадіоні комунального підприємства «СПОРТ-ІНВЕСТ» (пров. Універсальний, 18) розпочнеться культурно-спортивний захід. З 18.30 до 20.00 відбудуться виступи молодіжних творчих колективів, з 20.00 до 21.00 для молоді міста виступить сучасна російська молодіжна «зірка» – репер Міша Маваші. По закінченню заходу відбудеться феєрверк.

З 12.00 на набережній (від готелю « Дніпропетровськ » до Фестивального причалу) проходитимуть культурні програми на імпровізованих концертних майданчиках «Слава Великій Перемозі!».

З 12.30 на Фестивальному причалі розпочнеться с вятковий концерт кращих дитячих та молодіжних художніх колективів “Ми – пам'ятаємо!” .

О 15.30 в ід Дніпропетровського академічного театру опери та балет у по вул. Набережній В.І. Леніна до Центрального мост у стартує легкоатлетична естафета, присвячена 68-й річниці Перемоги. У естафеті візьмуть участь школярі, студенти технікумів та вищих навчальних закладів міста, усього понад дві тисячі учасників.

О 16.30 в ід Дніпропетровського академічного театру опери та балет у по вул. Набережній В.І. Леніна до Центрального мост у стартує Ч емпіонат України з напівмарафону по шоссе .

По закінченню заходів відбудеться святковий феєрверк.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


кирилл  (16.05.13 22:28): Я вонючее западенское Г.А.В.Н.О, которое воняет на форумах Днепропетровска.
Потомок фашистов, предателей и бендеровцев.
Встретив таких как я на улицах вашего города, прошу плюнуть мне в лицо и отвешать 3,14люлей.
Відповісти | З цитатою
кирилл  (14.05.13 13:26): Якщо врахувати тих, кого з держустанов загнали на "свято", то не так вже й масово було на заходах 9 травня. Знову совок, знову на паради присилають за разнарядкой від шкіл, підприємств(особливо державних!), військових частин, учбових закладів, лікарень і пр. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
горожанин  (14.05.13 11:43): А почему под новостью о "Бессмертном полке" нет возможности написать коммент? Есть что сказать, например о том как СО ШКОЛЬНИКОВ СОБИРАЛИ ПО 50 ГРН. на это мероприятие. А на каждом углу торчали флаги Партии Регионов. Это, что такой вид налогов, что ли, на каждый праздник всем городом скидываемся? А куда же идут наши налоги?!! И как у них хватает наглости пиариться в такой праздник, еще и за наши деньги.!? Совести у вас нет! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
есть  (13.05.13 19:59): ли у вас план, мистер Фикс?
- Есть ли у меня план? Да у меня полный чемодан плана!
Відповісти | З цитатою
ветеран  (13.05.13 19:37): прежде чем устраивать праздники и народные гулянья власти города подумали бы где ветерану пописать позор !!! в парке Шевченко нет туалета,на Фестивальной площади люди писают в Днепр, туалет закрыт шар сверху внизу непонятные помещения места пописать нет!Хотим в Европу .?Попадем вПОПУ Привет МЕРИИ города Днепропетровска!!! Відповісти | З цитатою
Архив  (12.05.13 16:51): А не победили бы - таких жертв было бы намного больше. НАМНОГО. А остальные были бы рабами у арийцев-фашистов. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ВЕТЕРАН  (12.05.13 12:23): На фронтах их «Великой Отечественной» погибло 28 миллионов 540 тысяч бойцов, командиров и мирных граждан.
Ранено 46 миллионов 250 тысяч.
Вернулись домой с разбитыми черепами 775 тысяч фронтовиков.
Одноглазых 155 тысяч.
Слепых 54 тысячи.
С изуродованными лицами 501 342
С оторванными половыми органами 28 648
Одноруких 3 миллиона 147
Безруких 1 миллион 10 тысяч
Одноногих 3 миллиона 255 тысяч
Безногих 1 миллион 121 тысяча
С частично оторванными руками и ногами 418 905
Так называемых «самоваров», безруких и безногих - 85 942...
Спасибо отцы-командиры и лично тов Сталин за "малой кровью,могучим ударом"
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ДIД  (12.05.13 09:53): Почітатайте на форумі про тонування стакол -про зголоднілих кацапчукiв що грабують пасажирів поїздів в районі Харкова, я так думаю, що це громадяни Росії, яким не заплатили за шоу у "день перемоги", от і бродить зграя дармоїдів у пошуках українського сала, пошкодуйте люди "ветеранів" і дармоїдів нагодуйте їх, а то скоро помруть від голоду. Відповісти | З цитатою
Николай И.  (11.05.13 16:35): Читаю комменты ( особенно от-морозка кирилла) и наслаждаюсь: сидит себе этот ч-мошный кирилл, брызжет слюной, а никто его не поддерживает ( один появился и исчез). А он пыжится. Исходит на говно. Красота. Все у него совки. НАпоминает Новодворскую. А сам совок первого разряда.";Ай Моська, знать она сильно, что лает на слона". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Совет  (11.05.13 16:12): Зайдите на соседнюю тему (про тонировку стёкол машин). На предыдущей странице ооочень интересно про махновцев в поездах, которые сейчас промышляют. Будьте осторожны. Відповісти | З цитатою
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті