Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 26 -28 квітня 2013 року.

За цей час у Дніпропетровській області сталося 105 пожеж, 47 з них у самому обласному центрі.

26 квітня о 17:00 у Красногвардійському районі міста Дніпропетровськ місцевий мешканець на присадибній ділянці знайшов підозрілий металевий предмет, про що негайно повідомив до служби порятунку 101. На місце події прибула оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала небезпечну знахідку як ручну протипіхотну гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни. Рятувальники ДСНС ідентифікували ще одну застарілу гранату Ф-1 у селищі Чаплине Васильківського району, знайдену місцевим жителем під час демонтажу власного будинку. Місця виявлення боєприпасів огороджено та охороняється співробітниками міліції. Надана заявка до групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області на знищення застарілих боєприпасів.

26 квітня о 19:55 у селі Дмитрівка Новомосковського району рятувальники місцевого підрозділу ДСНС під час ліквідації пожежі, яка пошкодила дах та перекриття сараю на площі приблизно 50 кв. метрів, врятували домовласника. Врятований від госпіталізації відмовився.

27 квітня о 10:00 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення що, поблизу села Дмитрівка Нікопольського району на відкритій території, під час прогулянки місцевим жителем знайдено підозрілий металевий предмет. На місце події прибула оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала предмет як 82-міліметрову мінометну міну часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено та охороняється співробітниками РВ ГУ МВС України в області. Надана заявка до групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області на знищення боєприпасу.

27 квітня о 17:56 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення що, поблизу села Потоки Криничанського району на відкритій території, під час проведення польових робіт знайдено підозрілий металевий предмет. На місце події прибула оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала предмет як 122-міліметровий артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено та охороняється співробітниками РВ ГУ МВС України в області. Надана заявка до групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області на знищення боєприпасу.

28 квітня о 01:50 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що місті Жовті Води по вулиці Франка у квартирі виникла пожежа. На місці події виявлено тіло загиблого громадянина, 1989 року народження. Під час ліквідації пожежі, завдяки оперативним та злагодженим діям бійці ДСНС врятували громадянку, 1994 року народження. Постраждалу з діагнозом отруєння чадним газом та термічний опік верхніх дихальних шляхів госпіталізовано до лікарні. Пожежа ліквідована о 02:50, до ліквідації пожежі залучалося 6 чоловік особового складу.

28 квітня о 09:35 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у місті Павлоград по вулиці Тельмана у квартирі виникла пожежа. Під час ліквідації пожежі, завдяки оперативним та злагодженим діям бійці ДСНС врятували квартиронаймачку, 1937 року народження. Постраждалу з діагнозом термічні опіки 1-4 ступеню тулуба, верхніх та нижніх кінцівок, голови, отруєння чадним газом, була врятована та госпіталізовано до лікарні. Пожежа ліквідована о 11:26, до ліквідації пожежі залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

28 квітня о 10:00 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у смт. Широке Широк і вського району під час проведення земляних роб іт місцевим жителем знайдено підозрілий металевий предмет. На місце події прибула оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала предмет як 150 -міліметров ий артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено та охороняється співробітниками РВ ГУ МВС України в області. Надана заявка до групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області на знищення боєприпасу.

2 8 квітня о 1 8 :5 0 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що поблизу села Олександрівка Широківського району на відкритій території, під час покосу трави на території сільськогосподарських угідь , місцевим жителем знайдено підозрілий металевий предмет. На місце події прибула оперативна група ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, яка ідентифікувала предмет як 12 0 -міліметров у мінометну міну часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено та охороняється співробітниками РВ ГУ МВС України в області. Надана заявка до групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області на знищення боєприпасу.

28 квітня о 19:49 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у Заводському районі міста Дніпродзержинська по вулиці Комсомольській дворічний хлопчик, під час прогулянки з батьками, потрапив у відкритий каналізаційний колодязь (глибиною до 5м). Хлопчика понесло стічними водами по колектору.

На місце події негайно прибув підрозділ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Після проведення розвідки та оцінки обстановки, рятувальники у протигазах з ліхтарями розташувалися у найближчі три каналізаційні колодязя по ходу течі стічних вод.

Станом на 7:00 тривають пошуки зниклої дитини по каналізаційній мережі. За допомогою екскаваторів КВП «Міськводоканал» проводяться земельні роботи (розкриття каналізаційної мережі діаметром 400-500мм у місці повороту).

Всього до пошукових робіт залучено 32 особи та 9 одиниць техніки, з них: від ДСНС України - 11 рятувальників, 3 одиниці техніки, від КВП «Міськводоканал» - 15 осіб, 4 одиниці техніки , швидка медична допомога - 6 осіб, 2 одиниці техніки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті