Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
01:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голова обласної ради взяв участь у тренінгу для районних координаторів ресурсно-інформаційного центру «Громади Дніпропетровщини»

Голова обласної ради взяв участь у тренінгу для районних координаторів ресурсно-інформаційного центру «Громади Дніпропетровщини»
Голова обласної ради Євген Удод взяв участь у тренінгу для районних координаторів ресурсно-інформаційного центру «Громади Дніпропетровщини».

Цей ресурсний центр створений за сприяння Євгена Удода три роки тому, на базі Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування. За цей час РІЦ «Громади Дніпропетровщини» зарекомендував себе як ефективний механізм на шляху до пошуку та реалізації міжнародних проектів.

Нещодавно створений інтернет-сайт ресурсного центру, що нині наповнюється інформацією. В структурі сайту використано унікальну систему взаємодії користувачів – громадських об'єднань, неурядових громадських організації, фондів та бізнес-структур. Таким чином, цей інтернет-ресурс є своєрідною соціальною мережею для громад області.

- До повноцінного функціонування цього сайту залишився останній крок – навчання та підвищення кваліфікації у користуванні серед районних координаторів ресурсно-інформаційного центру, - зазначив Євген Удод.

Саме з цією метою і було організовано даний тренінг, під час якого координатори отримують навички заповнення проектних ідей в електронній формі.

На сьогодні РІЦ «Громади Дніпропетровщини» адмініструє 107 соціальних проектних пропозицій номінальною вартістю майже 92 млн. грн.

Завдяки допомозі експертів ресурсного центру було організовано та успішно проведено перший «круглий стіл» в рамках концепції «Відкритість. Взаємодія. Розвиток», який нещодавно пройшов в обласній раді за участі міжнародних експертів, представників громадських організацій та міжнародних фондів.

- Залучення до співпраці міжнародних організацій та фондів є важливим кроком до розвитку міжрегіонального співробітництва. Вже сьогодні ми маємо приклад успішної співпраці РІЦ з міжнародним фондом «Відродження», фондом Ганса Зайделя, USAID , ІСАР «Єднання». Впевнений в тому, що необхідно й надалі сприяти розвитку обізнаності громад Дніпропетровської області, - зауважив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


:-)  (05.03.13 18:21): да это же жека "бильярдный" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті