Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
16:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Очисні споруди у селі Аполонівка Солонянського району будуть введені в експлуатацію до травня цього року

Очисні споруди у селі Аполонівка Солонянського району будуть введені в експлуатацію до травня цього року
Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Андрій Білоусов провів робочу нараду щодо реконструкції очисних споруд військового містечка села Аполонівка Солонянського району.

Після проведення ремонтних робіт із застосуванням сучасних технологічних рішень каналізаційні споруди забезпечуватимуть найвищий ступінь очищення стоків перед скиданням в річку Мокра Сура. Наразі роботи виконані на 95%.

Андрій Білоусов наголосив, що цей проект є одним з низки систематичних перетворень у галузі ЖКГ. Модернізація об'єктів галузі визначена головою облдержадміністрації Дмитром Колєсніковим одним з пріоритетів на 2013 рік.

Каналізаційна мережа військового містечка села Апостолівка обслуговує близько 3 тис осіб. Вона була збудована в 70-80 роках минулого століття і за час експлуатації жодного разу не ремонтувалася. Також не проводилася заміна технологічного обладнання. Каналізаційні споруди не забезпечували необхідного ступеня очищення стоків військового містечка, що скидаються у річку Мокра Сура. Тому виникла необхідність проведення докорінної реконструкції каналізаційних очисних споруд із застосуванням сучасних технологічних рішень.

У серпні 2011 року за сприяння обласної влади розпочалися будівельні роботи на об'єкті очисних споруд каналізації військового містечка с. Аполонівка. Проект реконструкції передбачає будівництво каналізаційно-насосної станції, напірного трубопроводу неочищених стічних вод, станції біологічної очистки стічних вод з пропускною здатністю 400 м3. на добу та відвідного каналу очищених стічних вод. Наразі роботи виконані на 95%.

«Ці споруди гарантують якісне очищення стічних вод, що потрапляють до річки, а значить забезпечують екологічну безпеку для мешканців навколишніх населених пунктів. Після завершення ремонту, у квітні на об'єкті розпочнеться налагодження обладнання. Оновлені каналізаційні споруди будуть введені в експлуатацію до травня цього року», - сказав заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Андрій Білоусов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бывалый  (24.02.13 10:42): Какой ещё военный городок? Там одна из крупнейших зон в Украине! Відповісти | З цитатою
Nord  (22.02.13 10:49): А ВИЛКУЛ НА ОТКРЫТИЕ ПРИЕДЕТ ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті