Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Під час ревізії Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області виявлено порушень на суму понад 20,7 млн грн

Під час ревізії Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області виявлено порушень на суму понад 20,7 млн грн
Ревізори Дніпропетровщини під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області загалом виявили втрат фінансових ресурсів на суму понад 20,7 млн грн.

У тому числі: при визначенні вартості ремонтно-будівельних робіт, оплачених коштами державного бюджету, на суму понад 18,5 млн грн, при визначенні та використанні коштів на утримання Служби на суму понад 2,2 млн гривень. Контрольний захід охопив період з 01.04.2010 по 30.06.2012.

Так, на підставі укладених договорів на проведення ремонтно-будівельних робіт 11-ти підрядним організаціям незаконно оплачено завищену вартість робіт коштами державного бюджету.

Зокрема, понад 8,6 млн грн зайво сплачено ТОВ «ДОР-СТРОЙ» ( Кіровоградська область) за матеріальні ресурси всупереч пропозиції конкурсних торгів, внаслідок чого фактично не забезпечено виконання належних обсягів робіт, передбачених проектно-кошторисною документацією.

ПАТ «Трест Дніпродорбуд» ( м. Дніпропетровськ) до виконаних робіт з будівництва автомобільної дороги М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварине на ділянці обходу м. Дніпропетровська включено понад 55 тис. тонн піску, який завозився з місць його безоплатного несанкціонованого відбору на території області, у результаті чого Трестом зайво отримано понад 4,1 млн грн коштів державного бюджету.

Діями посадових осіб ТОВ «Юнікобуд» (м. Київ) нанесено збитків державному бюджету на суму понад 4 млн грн через включення до вартості виконаних робіт зайвих витрат з перевезення працівників, завищених витрат роботи машин і механізмів, вартості робіт з поливу, перевезення ґрунту, завищеної вартості будівельних матеріалів.

Також встановлено, що, внаслідок завищення відсотку відрахувань на своє утримання від вартості робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг, Службою зайво отримано коштів на власне утримання на суму понад 1,5 млн грн , які фактично мають бути спрямовані на утримання доріг.

За результатами ревізії станом на 01.02.2013 року повернуто до державного бюджету коштів на суму 411,0 тис. грн. Вісім посадових осіб Служби притягнуто до адміністративної відповідальності. За результатами розгляду матеріалів правоохоронними органами порушено 3 кримінальні провадження.

Прес-служба ДФІ в Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.


Микола  (11.02.13 17:58): Корупця і казнокрадтво- ось трагедія українців. Отож у 2015 проголосуймо за нові патріотичні сили. Тільки вони встановлять демократію, законність, права людини та європейський рівень соціального захисту, ринкові відносини Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
rtr  (09.02.13 22:36): Хотели крышу перекрыть для одного казенного дома. Предоставил смету нанимателю. Он падлом оказался полным. Сократил расходы на материалы до критического минимума. А когда официальную смету мне вручили я охренел. И кому потом сидеть за эти цифры.А начинаешь возмущаться, так говорят "не хочешь,других найдем к нам очередь стоит". И приходится соглашаться - выживать то надо и бригаду кормить. Відповісти | З цитатою
piligrim-1  (09.02.13 13:43): Восемь должностных лиц Службы привлечены к административной ответственности. ________ "...-это что? вот высшую меру я переношу с трудом..." Відповісти | З цитатою
маршрутчик Вася  (08.02.13 18:47): вследствие завышения процента отчислений на свое воздержание от стоимости работ по эксплуатационному удержанию

я не понял кто кого удерживал от воздержания?
Відповісти | З цитатою
проходил мимо  (08.02.13 15:44): и что изменится после этого? а ничего, денег нет, виновных нет...и дорог тоже, а уже теплеет... Відповісти | З цитатою
2222  (08.02.13 15:02): Посадите хоть одного, удивите народ!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті