Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Держфінінспекції працюють «телефони довіри»

У Держфінінспекції працюють «телефони довіри»
З метою надання інформаційно-консультативних послуг (правової допомоги) громадськості з питань здійснення державного фінансового контролю Держфінінспекція в Дніпропетровській області та її територіальні підрозділи у містах і районах забезпечили (з 2003 року) функціонування «телефонів довіри».

Основними завданнями функціонування «телефону довіри» є надання громадянам роз'яснень щодо повноважень органів державної фінансової інспекції, фіксація повідомлень про порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна підконтрольними об'єктами; фіксація повідомлень стосовно неправомірних дій (бездіяльності) та рішень службових осіб органів Інспекції під час здійсненні ними своїх повноважень.

За останній період за «телефонами довіри» до Інспекції та її територіальних підрозділів надійшло 272 дзвінки з різних питань: порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна – 51; неправомірні дії (бездіяльність) службових осіб Інспекції – 1; надання роз'яснень норм законодавства, що регулюють діяльність Інспекції, – 24; порушення при виплаті заробітної плати, стипендій, пенсій та інших соціальних виплат – 19; порушення, розгляд яких входить до компетенції інших органів виконавчої влади, – 149.

Так, під час проведення ревізії тільки за одним зверненням щодо порушень при використанні бюджетних коштів зокрема встановлено незаконне витрачання коштів на суму понад 216 тис. гривень.

Для поліпшення зворотного зв'язку з громадськістю зазначаємо «телефони довіри» Державної фінансової інспекції України – (044) 425-38-18 та Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області – (0562) 32-21-59.

Звертайтеся і, якщо Ваше питання належатиме до компетенції Державної фінансової інспекції, фахівці нададуть кваліфіковану допомогу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Внимательный  (19.01.13 12:47): Телефоны доверия функционируют с 2003-го года7 Відповісти | З цитатою
piligrim-1  (19.01.13 12:36): За последнее время по «телефонам доверия» в Инспекцию и ее территориальные подразделения поступило 272 звонка по разным вопросам:___________ от специально отобранных и благонадежных жителей чиновничьего аппарата... Відповісти | З цитатою
Дед Мороз  (19.01.13 08:38): Это хорошо, что они работают.., телефоны. Да и автоответчики пока еще не сломаны - не надо тратиться на модернизацию ПРоизводства. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті