Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Для підвищення цін на хліб передумов немає

Для підвищення цін на хліб передумов немає
На Дніпропетровщині цінова ситуація на ринку хліба є стабільною. Борошномельні та хлібопекарські підприємства забезпечені достатнім запасом сировини.

Споживачі забезпечені основними продуктами харчування за рахунок власного виробництва в області. Про це повідомив заступник губернатора Олександр Любович.

На Дніпропетровщині ціни на соціальні продукти перебувають під пильною увагою обласної влади. Щомісяця підприємства хлібопекарської промисловості потребують 20,8 тис тонн зерна. До кінця маркетингового року (тобто, до наступного врожаю) Дніпропетровщина повністю забезпечена зерном. На 1 січня 2013 року задекларовано 537,2 тис тонн зерна, в тому числі 223,5 тис тонн продовольчого, з нього для хлібопекарської промисловості – 192,1 тис тонн.

Хлібопекарські підприємства Дніпропетровської області щомісяця отримують борошно за цінами на 10-15% нижче ринкових із аграрного державного інтервенційного фонду та регіонального стабілізаційного фонду. Це дає можливість випікати хліб, який користується найвищим попитом, за стабільними цінами. Зокрема, щомісяця підприємства отримують 8,2 тис тонн такого борошна із Аграрного фонду та 2,75 тис тонн – із Регіонального стабілізаційного фонду.

«Борошно з регіонального стабілізаційного фонду разом з аграрним фондом України повністю покриє потребу хлібопекарських підприємств Дніпропетровщини на 2012/2013 маркетинговий рік. Це гарантовано дає можливість утримувати стабільні ціни на хліб, що користуються найвищим споживчим попитом. Будь-яких передумов для підвищення цін – немає», - зазначив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Любович.

Довідка

Забезпечення населення Дніпропетровської області хлібом та хлібобулочними виробами здійснюється 15 провідними хлібопекарськими підприємствами області (91%) та 68 міні-пекарнями (9%). За 2012 рік вироблено 172,7 тис. тонн хліба,що на рівні 2011 року, борошна – 127,8 тис. тонн, що на 14% більше ніж у 2011 році. Борошномельні та хлібопекарські підприємства області стабільно забезпечуються сировиною.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Agro  (18.01.13 18:22): Лучше проверьте криминально - коррупционную связь Любовича и Киселя С. В. из корпорации Синтез. Відповісти | З цитатою
Для повышения цен на хлеб пред  (18.01.13 15:11): Значит скоро повысят... Відповісти | З цитатою
Юлия  (18.01.13 14:51): Это что за "пыльное внимание?" Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Старое кино  (18.01.13 14:23): " - Землетрясения же не было! - А жертвы есть!"
Так и здесь - предпосылок нет, а повышение цены будет.
Відповісти | З цитатою
1  (18.01.13 13:49): Любович как всегда врет,за это его и держат столько лет. Муку получают только те заводы,где владельцы донецкие или криворожские,а днепропетровские заводы разоряют,понято для чего. Відповісти | З цитатою
Пекарь  (18.01.13 12:55): Знаем, плавали. Значит точно подорожает. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті