Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області

За цей час у Дніпропетровській області сталося 3 пожежі, одна з них у самому обласному центрі.

10 січня о 00:50 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що місті Павлоград по вулиці Нова виникла пожежа. Оперативно прибулі на місце події співробітники служби цивільного захисту долаючи пожежу врятували квартиронаймачку, 1951 року народження, та її співмешканця. Постраждалу жінку з діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано до лікарні.

За добу у Дніпропетровській області за допомогою спеціальної техніки та обладнання з снігових заметів було врятовано 5 автомобілів. Також проводились роботи з посипання доріг на складних ділянках проїзду у місті.

Не зважаючи на погіршення погодних умов рятувальники Дніпропетровщини готові і надалі виконувати завдання за призначенням у зимовий період, та у разі необхідності надати допомогу постраждалим, які потрапили у замет. З цією метою додатково передбачено чергування 5 одиниць техніки підвішеної прохідності, яка може використовуватись у якості тягачів в місцях прогнозованого утворення транспортних заторів на автошляхах, у першу чергу державного та регіонального значення.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті