Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
04:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепропетровске прошел международный чемпионат по карвингу

2:5 / 5.62 Mb
Казкові персонажі - з кавунів та екзотичні квіти - зі звичайних гарбузів. У Дніпропетровську пройшов міжнародний чемпіонат з карвінгу. Кращі кухарі з трьох країн СНД змагались у мистецтві різьблення по овочах та фруктах. Зі смачного конкурсу повернулася і наша знімальна група.

- Это цветок - тюльпанчик!

Маріам на змагання з карвінгу приїхала з Вірменії. За кілька хвилин зі звичайної морквини вирізає квітку. І дарує її наймолодшому глядачеві.

- Стоять не будет, съест, наверное!

- Морковку я люблю!

Маріам каже - квіти з моркви та гарбуза із задоволенням їдять навіть ті, хто не любить овочі. Смачні скульптури неабияк стимулюють апетит. А кухарю - дають нагоду відчути себе справжнім митцем.

Маріам Оганесян, учасниця змагань (Вірменія):

- Моя композиція складається з двох частин: одна - це дивовижний ліс, друга - казковий сад. Працювала три з половиною години.

Цей учасник із Донецька вирізав власні сновидіння. Поряд опинились добрі та злі міфічні персонажі. Усі - з гарбуза. Карвінгом Павло займається лише три місяці. За фахом він - спеціаліст з економічної безпеки.

Павло Оранський, учасник змагань (Україна):

- Я занимался до этого резьбой по дереву. Так как резьбой по дереву сильно дома не позанимаешься в многоэтажке - пыльное дело, поэтому перешел на овощи.

Організатори кажуть: іноді любителі показують кращі результати, ніж професійні кухарі. Тому початківців сміливо допускали на змагання. Поки економіст Павло обганяє професіоналів кулінарного мистецтва. Кожен має створити з овочів чи фруктів справжню тривимірну скульптуру.

Віталій Лапиньский, організатор змагань:

- Сейчас мы рассматриваем это как скульптуру 3D. 3D - это понятно, да? Скульптура со всех сторон - это не какой-то там барельеф, горельеф или какая-то надпись там, на арбузе - это скульптурой не считается.

Після кількох етапів змагань стала відома трійка переможців. Кращими з кращих визнали учасників з України, Росії та Вірменії. На початку листопада вони зустрінуться на чемпіонаті з карвінгу, який пройде у Києві.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте