Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
09:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні питання впровадження положень Кримінального процесуального кодексу України у практичну діяльність"

Міжнародна науково-практична конференція
Асоціація правників України та Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції "Актуальні питання впровадження положень Кримінального процесуального кодексу України у практичну діяльність", яка відбудеться 12-13 вересня 2012 року в концертному залі Національного центру аерокосмічної освіти молоді України ім. Макарова за адресою; м. Дніпропетровськ, пр. Гагаріна 26.

Співорганізаторами заходу виступають представництво Департаменту юстиції США та Посольства США в Україні, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та Асоціація правників України.

Під час конференції будуть розглянуті наступні питання: роль та обов'язки сторін на стадії досудового розслідування за новим Кримінальним процесуальним кодексом України; Кримінальне правопорушення, як новий інститут кримінального та кримінально-процесуального права; змагальність сторін на досудовому етапі кримінального провадження; особливості проведення допиту за новим Кримінальним процесуальним кодексом України; види угод в кримінальному провадженні, мета та підстави застосування; особливості судового розгляду за новим Кримінальним процесуальним кодексом України.

В конференції приймуть участь американські експерти, зокрема, радник з правових питань посольства США в Україні, прокурор департаменту юстиції США Мері Батлер, радник з правових питань посольства США в Україні, прокурор департаменту юстиції США Джон Енгстром, помічник аташе з правових питань посольства США в Україні Пітер Анджеліні, українські вчені, практикуючі фахівці в області права, представники центральних та місцевих органів державної влади.

За результатами заходу кожен учасник має можливість отримати Сертифікат, який дає право на отримання балів відповідно до Порядку підвищення кваліфікації адвокатами, затвердженого Вищою кваліфікаційною комісією адвокатури. Для цього необхідно завчасно повідомити про це при реєстрації на захід за телефоном та передати під час реєстрації на самому заході організаторам копію свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Участь у конференції безкоштовна, реєстрація є обов'язковою. Кінцевий термін реєстрації на конференцію 10.09.2012 року до 12-00. Кількість місць обмежена.

За детальнішою інформацією щодо участі у заході, звертайтеся, будь ласка, за тел.: +38 (056) 790-06-20 або e-mail: [email protected].

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте