Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
20:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 августа

Криминальная сводка на 16 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15 серпня працівниками Магдалинівського райвідділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів в одному із домоволодiнь по вул. Маяковського, в с. Топчине, у безробітного, 51-річного господаря оселі було вилучено гранату «Ф-1», запал до гранати, 9 патронiв калiбру 9 мм до пiстолету «Макарова» та 8 патронiв калiбру 5,6 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшуеться питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


14 серпня до працівників Новомосковського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до хiрургiчного вiддiлення лiкарнi з травматичним пораненням черевної порожнини, пошкодженням селезiнки, внутрушньо-черевною кровотечею був доставлений та госпiталiзований безробітний, 24-річний мiсцевий житель.

Проведеними заходами, працiвниками кароного розшуку було встановлено, що вказанi тiлеснi ушкодження потерпілому спричинив безробітний, 29-річний мiсцевий житель, який о 22.00, знаходячись у станi алкогольного сп'янiння, стрiляв з пневматичного пiстолета по дверям пiд'їзду, на що потерпілий зробив йому зауваження. В подальшому, мiж ними виник конфлiкт, i потерпілий рукою ударив в обличчя зловмисника, на що останнiй здiйснив з пневматичного пiстолета чотири пострiли. Пiсля того, як знайомi потерпiлого забрали у зловмисника пiстолет, він з мiсця злочину втiк. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


За пограбування 31-річного громадянина, що мало мiсце 1 липня працівниками Жовтоводського міськвідділу міліції був затриманий безробітний, раніше судимий, 38-річний місцевий мешканець.

Викрадений мобiльний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 23-річного громадянина, що мало мiсце 10 травня працівниками Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління був встановлений та затриманий безробітний, 38-річний місцевий мешканець. Викрадений мобiльний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте