Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Європейський молодіжний парламент у Дніпропетровську!

Європейський  молодіжний парламент у Дніпропетровську!
Всеукраїнський тур Європейського молодіжного парламенту (ЄМП) – це однотижневий проект, який включає в себе 15 дводенних сесій у 15 різних містах України. Кожна команда з 5 досвідчених тренерів проведе 3 сесії у 5 регіонах України.

Вже втретє Україна зустрічає цей неймовірний проект, завдяки якому 600 українців дізнаються більше про ЄМП! Цьогорічна тема - «Smart Technology = Practical Ecology» - допоможе розібратись в проблемах навколишнього середовища та матиме практичну реалізацію у вигляді екологічних проектів. Зроби свій позитивний внесок в розвиток суспільства!

Команди проведуть 2 дні в кожному місті свого регіону. Міні-сесії ЄМП включають в себе Тімбілдінг, Роботу в комітетах і Генеральну Асамблею, передбачається 30 - 40 учасників в кожному місті. Кожна команда складатиметься з 4 модераторів – іноземців і 1 організатора, які допоможуть учасникам вдосконалити свої лідерські, комунікативні та презентаційні навички.

Всеукраїнський тур ЄМП в Дніпропетровську відбудеться 10 – 11 вересня 2012 року. Вже відкриті аплікаційні форми для делегатів – не втрать свій шанс приєднатись до однієї з найпотужніших негромадських організацій!

Останній термін заповнення аплікаційні форми – 25 серпня 2012 року!

Головними цілями Всеукраїнського туру «ЄМП-Україна» є інформування української молоді щодо шляхів вирішення спільних проблем України та Європейського Союзу, набуття досвіду у проведенні дебатів та досягненні консенсусу у важливих питаннях; інформування молоді щодо процедур прийняття рішень Європейським Парламентом, а також поширення інформації про діяльність ЄМП та можливостей, які організація надає не лише в Україні, але й ще у 31 країні Європи, де працюють осередки ЄМП.

Деталі ти можеш дізнатись тут:

  • www.eyp-ua.org - Офіційний сайт Європейського молодіжного парламенту – Україна
  • eypuatour.wix.com/interrail - Офіційний сайт Всеукраїнського Туру
  • vk.com/interrail_dnipropetrovsk - Офіційна група Всеукраїнського туру в Дніпропетровську
Приєднуйся до Всеукраїнського туру Європейського молодіжного парламенту!
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте