Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
11:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 июля

Криминальная сводка на 2 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

30 червня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що 29 червня бригадою швидкої медичної допомоги з двору по вул. Ігоря Клюєва з вiдкритою черепно-мозковою травмою, внутрiшньо-черепною гематомою було доставлено безробітного, 34-річного мiсцевого жителя.

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку був затриманий безробітний, ранiше судимий, 54-річний громадянин.

Зловмисник пояснив, що о 14.30 пiсля сумісного розпиття спиртних напоїв мiж ним та потерпілим на побутовому грунтi виникла сварка, пiд час якої вiн ножицями нанiс останньому удар в область ока, спричинивши вищевказанi тiлеснi ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


30 червня до працівників Дніпродзержинського міського управління міліції звернувся, безробітний, 27-річний мiсцевий житель. Заявник повідомив про те, що 29 червня о 07.00 бiля одного із будинків по вул. Республiканськiй коли він в якостi водiя перебував в автомобiлi до нього пiдiйшов безробітний, 44-річний знайомий i спричинивши декiлька ударiв руками та ногами по головi та тулубу і притуливши ножа до шиї вiдкрито заволодiв автомобілем, його мобiльним телефоном та документами.

Пiсля чого зловмисник посадив потерпілого до багажника та вивіз до м. Новомосковська де і залишив.

Наразі, зловмисник затриманий. Під час огляду розшукуваного автомобіля було вилучено пiстолет з затертим маркуванням пристосований для стрiльби патронами калiбру 8 мм та один патрон споряджений гумовою кулею. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


1 липня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернулась безробітна, 40-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 15.10 бiля магазину по вул. Карла Маркса безробітний, ранiше судимий, 24-річний місцевий мешканець шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном у її 13-річної доньки.

Наразі, зловмисник затриманий. Ведеться слідство.


1 липня до працівників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 29-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 03.00 невiдомий, через незачинений балкон, проник до квартири по пр. iм. газети «Правда», де заявник перебував в гостях у своєї 28-річної знайомої, де зi столу вiдкрито заволодiв його мобiльним телефоном та планшетним комп'ютером.

В ходi проведення оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 30-річний місцевий мешканець. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


уточнение  (02.07.12 12:56): Уже второе июЛя! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (15)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (11)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте