Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 08 июля 2024
18:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 19 июня

Криминальная сводка на 19 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

18 червня до працівнкиів Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 65-річний пенсіонер. Заявник повідомив про те, що невiдомий з невстановленої зброї спричинив йому поранення лiвого передплiччя. Виїздом на мiсце, встановлено, що о 14.30 потерпілий рухався на автомобiлi по вул. Поштовiй, де невiдомий чоловiк, вiком 30-35 рокiв, що керував скутером, махаючи руками - прохав зупинитись. Проїжджаючи повз нього, потерпілий призупинив автомобiль та став вiдкривати вiкно i в цей час невiдомий з невстановленої зброї двiчi вистрелив в його бiк.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство).

Наразі прийняті заходи для встановлення i затримання зловмисника.


18 червня до працівників Саксаганського райвідідлу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повiдомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до приймального вiддiлення лiкарнi з проникаючим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини була доставлена безробітна, 31-річна мiсцева жителька.

Потерпіла розповіла, що данi тiлеснi ушкодження їй спричинив безробітний, 30-річний чоловiк.

Того ж дня зловмисник був затриманий працівниками карного розшуку. Затриманий пояснив правоохоронцям, що 18 червня о 01.00 пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв зi своєю дружиною, в ходi сварки, яка виникла на грунтi ревнощiв, вiн кухонним ножем спричинив їй вищевказанi тiлеснi ушкодження. Пiсля чого чоловік з мiсця злочину втiк.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство).


18 червня працівники Заводського райвідділу міліції Дніпроздержинського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Локтюхова у безробітного, ранiше судимого за грабежі, 46-річного мiсцевого жителя вилучили обрiз iноземної одноствольної мисливської рушницi, 16-го калiбру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (27)

•  Невдалий маневр через знеструмлення мережі: у Дніпрі зіткнулися трамваї №12 та №16 (16)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (12)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (9)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  На Дніпропетровщині до 15 років за ґратами засуджено правоохоронця, який «зливав» представнику фсб рф паролі для проходження блокпостів (6)

•  У Дніпрі на Яворницького зіштовхнулись Ford та BMW, машина пошкодила світлофор та ледь не збила перехожу (6)

•  Інсульт «помолодшав» на 10-15 років: як мешканцям уникнути порушення мозкового кровообігу (6)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (6)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе постраждав велосипедист (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте