Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
03:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 15 июня

Криминальная сводка на 15 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 червня до працівників Томаківського райвідділу міліції звернулась 65-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що 13 червня о 22.00 16-річний молодик, пiд словесною погрозою застосування фiзичного насилля, згвалтував 51-річну жінку (iнвалiда дитинства 2-ї групи). Наразі, зловмисник затриманий.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 152 КК України (зґвалтування).


14 червня працівники Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів по пров. Бiологiчному, у гаражі безробітного, раніше судимого, 29-річного мiсцевого жителя вилучили: сигнально-шумовий пiстолет, калiбру 9 мм. та однозарядний саморобний пристрiй, пристосований для стрiльби патронами калiбру 5.6 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


11 червня до працівників Верхньодніпровського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги з мiсця свого мешкання по вул. Куйбишева, у м. Верхiвцево, з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями i саднами обличчя та тулубу була доставлена безробітна, 34-річна громадянка.

Потерпіла пояснила, що данi тiлеснi ушкодження їй спричинив безробітний, 37-річний співмешканець. 13 червня потерпіла померла в реанімаційному відділенні лікарні. Зловмисник розповів правоохоронцям, що 10 червня о 20.30 він разом зі своєю співмешканкою розпивав спиртні напої.

В ходi сварки, яка виникла на грунтi ревнощiв, вiн руками та ногами нанiс декiлька ударiв по головi та тулубу спiвмешканцi, спричинивши їй вищевказанi тiлеснi ушкодження. Пiсля побиття зловмисник положив потерпілу на лiжко та заснув поряд. В зв'язку з погiршенням стану здоров'я жінки, вiн викликав швидку допомогу. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте