Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
18:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 5 июня

Криминальная сводка на 5 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

3 червня до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд лiкаря бригади швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Жемчужнiй, було виявлено труп чоловiка з чисельними рiзаними ранами. Виїздом за вказаною адресою на пiдлозi у кiмнатi, з чисельними колото-рiзаними пораненнями грудної клiтини було виявлено труп безробітного, 43-річного квартиронаймача.

За скоєння злочину працівниками карного розшуку була затримана безробітна, 40-річна спiвмешканка потерпілого. Зловмисниця о 16.50 за мiсцем мешкання, пiд час спiльного вживання спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинила потерпілому вiсiмнадцять проникаючих колото-рiзаних поранень грудної клiтини. Наразі, знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).


3 червня до працівників Новомосковського міського відділу міліції вiд лiкаря хiрургiчного вiддiлення надiйшло повідомлення про те, що до них зi пораненням голови, грудної клiтини, частковою травматичною ампутацiєю носу та правого вуха був доставлений 50-річний монтажник вiкон.

Виїздом на мiсце пригоди було встановлено, що о 11.00 потерпілий приїхав до своїх батькiв та проводив будiвельнi роботи. О 13.00 коли останнiй ремонтував дверi на балконi, до вказаної квартири зайшов його 39-річний зять i без будь-яких пояснень здiйснив сім пострiлів у його бiк з пристрою для вiдстрiлу патронiв гумовими кулями, калібру 9 мм, спричинивши вищевказанi тiлеснi ушкодження. Зловмисник у міськвідділу міліції пояснив, що скоїв пострiли в бiк потерпілого пiсля сварки мiж ними, коли останнiй намагався вчинити бiйку. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).


3 червня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надiйшло повiдомлення, що від одного із кафе з вогнепальним пораненням лiвої голенi та передплiччя лiвої руки був доставлений 32-річний мiсцевий житель.

Прийнятими заходами, за спричинення зазначених вогнепальних поранень, був затриманий безробітний, 27-річний мiсцевий житель, який о 01.00 перебуваючи у вищевказаному кафе приревнував свою 32-річну знайому до потерпілого. Вийшовши на вулицю зловмисник дiстав iз багажника автомобiля власну одноствольну мисливську рушницю та скоїв два пострiли в бік постраждалого. Наразі, знаряддя злочину - рушницю та 32 патрони до неї вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


4 червня до наряду патрульної служби Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 28-річна медична сестра. Заявниця повідомила про те, що о 20.10 у Довгинцiвському районi по вул. Гутовського, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком i кулоном iз жовтого металу.

За скоєння злочину по «гарячим слідам» був затриманий безробітний, ранiше судимий за грабежі, 32-річний громадянин.

Наразі, за цим фактом ведеться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


admin  (12.06.12 23:08): жестоко Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті