Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Старих Кодаках битимуться козаки

В Старих Кодаках битимуться козаки
24 вересня о 12.00 у селищі Старі Кодаки (місце розташування фортеці Кодак) відбудеться фольклорно-спортивне свято “Витоки” з нагоди 12-ї річниці Дніпропетровської регіональної зразкової школи козацького традиційного бойового мистецтва “Спас-Штурм”. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.

У заході візьмуть участь вихованці Дніпропетровської регіональної Зразкової школи козацького традиційного бойового мистецтва «Спас-Штурм»; вихованці Запорізької федерації козацького традиційного бойового мистецтва «Спас» (м. Запоріжжя); творчі колективи та народні майстри Дніпропетровщини. У програмі свята виступи творчих колективів та окремих виконавців, показові виступи шкіл українських національних бойових мистецтв, виступ театру козацького бою із Запоріжжя, виставка-ярмарок народних майстрів, козацькі розваги, а також частування усіх гостей свята українським кулішем. Родзинкою заходу, зазначають організатори, стане посвячення малюків у козачата та бої для найхоробріших бійців «Лава на лаву». Офіційний дрес-код свята – вільне українське вбрання.

Організатори фольклорно-спортивного свята “Витоки” - громадська організація «Федерація козацького традиційного бойового мистецтва «Спас» , Дніпропетровська регіональна зразкова школа національного бойового мистецтва «Спас-Штурм», Дитячо-юнацький центр «Штурм» за підтримки управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Свято проводиться з метою розвитку і популяризації селища Старі Кодаки на Дніпропетровщині як місця із самобутньою історією та традиціями; сприяння просвітницькому, культурному, творчому, фізкультурно-оздоровчому розвитку дітей та юнацтва.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


витя  (24.09.11 14:39): бездельники ряженные Відповісти | З цитатою
Кубинец  (24.09.11 07:15): Можно и без вышиванки и шароваров,ждут всех. Будет интерестно,я не первый год езжу и мне очень нравится. Відповісти | З цитатою
Мамай  (24.09.11 00:55): А припрешься в косоворотке и лаптях, двойную цену заплатишь Відповісти | З цитатою
Yurka  (23.09.11 21:44): Да все очень просто - не в шароварах, вышиванки и без чуба - плати бабки...
Кстати правильно писать не "Кулеш", а "Кулиш"...
Відповісти | З цитатою
sola  (23.09.11 16:55): Так что, без вышыванок не пустят? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті