Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
18:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Директора супермаркету торгової мережі "Білла" притягнуто до адміністративної відповідальності

В засобах масової інформації вже повідомлялося, що в ході операції "Акцизна марка" податкова міліція провела перевірку супермаркету "Білла" на житловому масиві Перемога в місті Дніпропетровську, під час якої було виявлено і вилучене понад 12,5 тисяч пляшок спиртного та майже 5 тисяч пачок сигарет без марок акцизного збору нового зразка загальною вартістю близько 215 тисяч гривень.

При цьому ті, хто перевіряв, наразилися на відкритий опір з боку працівників супермаркету, який в подальшому перетворився на скарги на начебто незаконні дії співробітників державної податкової служби. Проте 25 лютого 2004 року районний суд підтвердив правоту податківців. Керуючись частиною 2 статті 1645 (зберігання або транспортування у великих розмірах алкогольних напоїв або тютюнових виробів, на яких відсутні марки акцизного збору встановленого зразка), а також статтями 38, 280, 283, 284 Кодексу України про адміністративні правопорушення, суд ухвалив накласти на директора філії № 5 підприємства з 100-відсотковою іноземною інвестицією "Білла-Україна" Вадима Кудряшова адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 2250 гривень з конфіскацією раніше вилучених алкогольних напоїв і тютюнових виробів, які не мають марок акцизного збору нового зразка
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте