Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Концерт незрячих "Открылась жизнь" в Днепропетровске

Концерт незрячих
30 листопада о 17.00 у Дніпропетровську, в театрі російської драми ім. М. Горького відбудеться інтегрований концерт “Відчинилося життя”. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній організації українського товариства сліпих.

У концерті візьмуть участь кращі незрячі виконавці з різних куточків України, а також такі відомі українські артисти, як Сашко Положинський, Кузьма Скрябін, переможець проекту «Шанс» Павло Табаков.

Окрім того, концерт відбудеться за участю оркестру Львівського національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької та акторів театру, заслужених артистів Олександра Бонковського та Лідії Остринської. У програмі концерту — українська і світова класика, твори сучасних композиторів, інструментальна музика.

Особливістю заходу, зазначають організатори, є той факт, що переважна більшість незрячих учасників не має спеціальної музичної освіти. До того ж виконувати музичні твори вони будуть наживо у cупроводі професійного оркестру. Крім Дніпропетровська, концерти відбудуться у Харкові та Запоріжжі.

Довідка:

Концерт «Відчинилося життя» ініційований Львівською обласною організацією Українського товариства сліпих і підтриманий єдиним в Україні творчим колективом, який співпрацює з незрячими виконавцями — оркестром Львівського національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької, а також зірками опери та естради. Участь усіх виконавців є винятково благодійною.Мета концерту — пошук взаємних площин дотику між світом зрячих і світом незрячих, популяризація імен талановитих незрячих виконавців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дефектолог  (25.11.10 17:48): Кто-нибудь знает во сколmrj начало и платный ли вход? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті