Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Велосипедисты области присоединились к VI всеукраинской велоэстафете "Спорт для всех объединяет Украину!"

Велосипедисты области присоединились к VI всеукраинской велоэстафете
Шостий рік поспіль, з 1 вересня по 11 вересня 2010 року, до Дня фізичної культури та спорту Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Кабінету Міністрів України та Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту проводять Всеукраїнську велоестафету «Спорт для всіх єднає Україну!».

Цього року Велоестафета проходить під гаслом «Із задоволенням за кермом!». Організатори заходу мають на меті привернути увагу громадськості до проблем безпеки велосипедного руху українськими шляхами, а також, створити сприятливі умови для здорового, активного способу життя та відпочинку.

5 вересня учасники Всеукраїнської велоестафети перетнули кордон Дніпропетровської області на межі з Запорізькою областю. У супроводі 2 екіпажів ДПС та машини швидкої допомоги колона рушила до Новомосковська, де на центральній площі їх в урочистій обстановці з врученням хліба з сіллю привітала заступник мера міста Наталя Тихонова. У Новомосковську до колони долучилися близько 10 спортсменів.

Потім колона продовжила свій маршрут до Дніпропетровська, де до неї приєдналися ще 40 велосипедистів. 6 вересня о 9.30 учасники велоестафети направились до Дніпродзержинська, де на міській площі біля пам’ятника Прометею відбулась урочиста зустріч з керівниками міста.

О 13.00 колона продовжила маршрут до межі Дніпропетровської і Полтавської областей.

Велоестафета проходить у всіх регіонах України та пролягає водночас за трьома маршрутами: до Києва велосипедисти стартують з Чернівців, Севастополя та Луганська. Дніпропетровська область є частиною «Східного маршруту». Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» є наймасовішим європейським велопробігом.

Загальна довжина маршруту – 4500 км. На останньому етапі велоестафети колона буде налічувати 300 учасників і сотні бажаючих, що приєднаються до неї.

Команди пронесуть по території України прапори своїх областей і встановлять їх у м. Києві на «Майдані Незалежності» 11 вересня 2010 року під час урочистого фінішу, в день Фізичної культури та спорту.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті