Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 17 мая 2024
02:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дети попробовали себя в роли специалистов разных профессий

Дети попробовали себя в роли специалистов разных профессий
Більше 40 дітей дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Лісова казка» спробували себе в ролі фахівців різних професій.

Заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова взяла участь у профорієнтаційному заході «Подорож у майбутнє» для дітей у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Лісова казка». Організаторами заходу виступили обласний центр зайнятості та управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації.

В с. Орловщина, де розташований літній табір, більше 40 дітей віком від 9 до 13 років виконували цікаві завдання командами на запропонованих станціях професій. Зокрема, діти побували в ролях перукаря, лікаря, кухаря, іміджмейкера, розгадували кросворди професій, з зав’язаними очима визначали назви круп на станції «Майстри смачної страви», складали меню страв, що починаються з запропонованих літер.

«Правильний вибір майбутньої професії є запорукою розвитку та становлення людини в суспільстві, - відзначила заступник голови облдержадміністрації. – Тому ознайомлювати дітей з різноманітними професіями необхідно ще в шкільні роки. Цей захід дав змогу дітям не лише ознайомитися з професіями, а й спробувати себе в них. Сподіваюся, що це допоможе дітям у виборі майбутньої професії».

По завершенні дитячих змагань Марія Пустова вручила дітям подарунки від голови облдержадміністрації Олександра Вілкула.

Gorod.dp.ua на Facebook.


александра  (06.07.10 20:19): согласна,как в советские времена,в програме Время о выплавке стали-впереди планеты всей Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте