Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
18:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нові заступники глави ОДА

Нові заступники глави ОДА
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул представив апарату та керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації першого заступника В'ячеслава Задорожного та заступників - Марію Пустову, Івана Ступака, Геннадія Темника, Надію Подоплєлову та В’ячеслава Антонова.

Відповідне розпорядження про призначення він підписав 12 квітня. Голова облдержадміністрації подякував Євгенію Бородіну, Петру Декальчуку, Айні Риженко за плідну працю на благо Дніпропетровської області та нагородив Петра Декальчука заохочувальною відзнакою голови облдержадміністрації та вручив пам’ятну медаль, Айну Риженко - заохочувальною відзнакою облдержадміністрації та вручив нагрудний знак за розвиток регіону, Євгенія Бородіна – почесною грамотою облдержадміністрації.

Олександр Вілкул привітав новопризначених й визначив перед ними ряд завдань, на яких вони повинні будуть зосередитись першочергово.

«Ми дуже ретельно й скрупульозно підходили до відбору кандидатур. Сьогодні я з задоволенням можу констатувати, що всі заступники – досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, які мають за плечима великий господарський та організаційний досвід роботи. Не менш важливо ще те, і я приділяв цьому велике значення, – всі вони зарекомендували себе як чесні, відповідальні керівники, які небайдужі до проблем людей» - наголосив Олександр Вілкул - «Починати свою роботу їм доведеться в жорстких умовах, тому що проблем в області накопичилося дуже багато. Більшість з них потребують найскорішого вирішення, тому їм потрібно максимально швидко включатися в роботу. У нас є спільне розуміння задач, які стоять сьогодні перед Дніпропетровщиною та спільне бачення того, як ці питання вирішити».

Голова облдержадміністрації зауважив, що нові керівники здатні здійснити всі необхідні кроки для розвитку Дніпропетровщини та виконання завдань, визначених Президентом України.

Довідково:

Задорожний В'ячеслав Казимирович - призначений першим заступником голови облдержадміністрації, відповідатиме за питання промисловості, паливо-енергетичного комплексу та охорону здоров’я. До призначення працював першим заступником голови обласної ради по виконавчому апарату - начальником управління з питань соціально-економічного розвитку регіону та взаємодії з органами. Має дві вищі освіти: 1997 рік - Міжрегіональна академія управління персоналом; 1982 рік - Дніпропетровський металургійний інститут.

Ступак Іван Іванович – призначений заступником голови облдержадміністрації, відповідатиме за взаємодію з правоохоронними органами. До призначення працював заступником голови обласної ради по виконавчому апарату - начальником відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та контролюючими органами Дніпропетровської обласної ради. Вищу освіту здобув в 1985 році у Вищій школі КДБ СРСР ім. Ф.Е.Дзержинського.

Подоплєлова Надія Леонідівна – призначена заступником голови облдержадміністрації - керівником апарату облдержадміністрації, відповідатиме за кадрове та організаційно-фінансове забезпечення облдержадміністрації. До призначення працювала керуючою справами виконкому Криворізької міської ради. Має дві вищі освіти: 1982 рік - Київський інститут народного господарства ім. Д.С.Коротченка; 2001 рік - Київський національний економічний університет.

Темник Геннадій Павлович – призначений заступником голови облдержадміністрації, відповідатиме за питання пов’язані з житлово-комунальним господарством, будівництвом та транспортом. До призначення працював заступником Криворізького міського голови. Вищу освіту здобув в 1992 році в Воронезькому вищому військовому авіаційному інженерному училищі.

Пустова Марія Іванівна – призначена заступником голови облдержадміністрації, відповідатиме за соціальний блок. До призначення працювала начальником управління з питань забезпечення роботи керівництва обласної ради та протокольних заходів Дніпропетровської обласної ради з вересня 2006 року. Має дві вищі освіти: 1980 рік - Київський торговельно-економічний інститут; 2003 рік - Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Української Академії державного управління при Президентові України.

Антонов В’ячеслав Васильович – продовжено термін повноважень на посаді заступника голови облдержадміністрації. Відповідає за питання економіки та фінансів. Вищу освіту здобув в 1972 році в Кіровоградському інституті сільськогосподарського машинобудування.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Глас народа  (23.04.10 23:07): Во первых не "губернатор", а "голова" (http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=384%2F2010).
Во вторых проблема обворованых жителей с. Нива Трудовая остается
(www.golodomor-21vek.narod.ru).
Прежний "голова" ничего не сделал, посмотрим что сделает этот.
Украина - для людей!
Відповісти | З цитатою
кгб  (23.04.10 22:50): судят по делам...сначала молодой и рьяный прибирал всё , что плохо лежит , а теперь займется строительством дорог (и снова заработает).Почитайте , что он и его команда чудит на днепропетровщине...http://akz.com.ua/2.php...интересы людей для него- это болтавня.Говорят , что для лояльности еврейского лобби он из молдаванина стал иудеем.Для него нет ничего святого...только выгода... Відповісти | З цитатою
Перевозчик  (15.04.10 19:03): А как у нового губернатора с выполнением Программы Нашего Президента?
Еще нет и пятидесяти дней, как ОН во власти, а уже готовит сюрприз. Как Вилкул младший думает проводить в жизнь политику борьбы с коррупцией, приняв в штат чиновника не чистого на руку.? Это-пенсионер Сергеев В.В.- ярый БЮТОВЕЦ. Одно время именно Он будучи на посту заместителя губернатора Бондаря заявлял, что Янукович никогда не станет Президентом Украины. Начиная с 2008 года Сергеев создал коррупционную вертикаль в администрации – Сергеев В.В→Подлубный С.Ю→Швец Т.Н . Результат работы на лицо. За неполных одиннадцать месяцев «кубрачата» за счет взяток приобрели автомобили, получили квартиры из госфонда и тд. Это всего лишь за несколько проведенных конкурсов на определение перевозчика на автобусных маршрутах в пределах области, что говорить об остальных участниках вертикали, если мне в июне 2008 г. звонил лично Швец Т.Н. и просил 2000 грн. на поминки дедушки губернатора в Хмельницкой области. А с
Відповісти | З цитатою
YYY  (15.04.10 11:44): Многие в Днепропетровске верят как в нового губернатора, так и в его команду. Не все только завидуют и от своего же бездействия зляться и осуждают.
Люди нормальные надеятся на перемены к лучшемус приходом Вилкула - вне зависимости от его возраста.
Відповісти | З цитатою
Городской  (14.04.10 13:28): О наставничестве идёт речь. Правильно в ОБЛАДМИНИСТРАЦИИ сосдайте совет старейшин или наставников. Смешно. Пусть молодой человек поработает специалистом в разных отделах, лет 5-7, почислится в резерве... и таких может и получится руководитель, а после магистратуры, кроме амбиций больше ничего...Конкурентность во власти от молодых, смешно.. Ау, где они смышлёные и желающие, что то изменить... Відповісти | З цитатою
горожанин  (14.04.10 13:22): Не понятно, при чём папа? Вы думаете \"старший \", кого-то подбирал? Заблуждаетесь, скорее сын во время правления папы, решал важные вопросы. О какой конкуренции идёт речь? Сын молод, амбициозен, стремительная карьера..., ещё моложе надо? на сколько? Власть, это, прежде всего опыт, а слишком молодые, не имея жизненного опыта, ломаются (в системе трудно работать) и делают много ошибок, конечно собственных. Грамотность, это не только знание языка, а скорее знание жизни и умение применять их на практике. КПСС у руля страны была 70лет, благодаря решению кадровых вопросов, уделяя внимания обучению и умению работать в системе. А теперь где и кого учат? Простите, в магистратуре при президенте….чему учат и где практика….всё понятно! Відповісти | З цитатою
Зорин  (14.04.10 12:10): Молодые - не значит после института. Ведь "самый удачный выбор" относится к молодам или как? Вот такие должны быть рядом и разбавить парочкой достойных профессионалов. Я думаю работает боязнь конкуренции сотоварищей молодых. Поэтому папа подобрал самых верных. И никакой перспективы области не видно. А ведь мы в полной ...! Відповісти | З цитатою
ХХХ  (14.04.10 11:24): Элис, опять "ПОТОМ"? То, пели песни"...до основанья, а потом...", теперь посмотрим и "уже потом мы с вами будем судить!", А как определяется профессионализм назначенных? По годам госслужбы? Может по конкретным делам? Критерий отвественности профессионализма, есть? Нет. В одном с вами согласна, что молодых специалистов, очень молодых, надо остергаться подпуская к аппарату власти, а то вырастим Олесика Довгого, шкодный "пацан"! Відповісти | З цитатою
ХХХ  (14.04.10 11:16): Как кто? "Задорожный Вячеслав Казимирович назначен первым заместителем главы облгосадминистрации, будет курировать вопросы промышленности.. и охраны здоровья". Ребята с Кривбаса. люди серьёзные.. а, может медицину в порядок приведут. Відповісти | З цитатою
Элис  (14.04.10 10:32): Зорин - перспективные молодые специалисты у нас уже были (неопытные и некомпетентные). Так правильно сделали, что назначили профессионалов. А время покажет кто на что гаразд! И уже потом мы с вами будем судить! Відповісти | З цитатою
1 2 3 4
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті