Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 7 апреля

Криминальная сводка на 7 апреля
Главное управление МВД Украины в Днепропетровской области сообщает.

1. 24 березня п. р. близько 16.00 до співробітників Солонянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до однієї з лікарень з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, внутрішньою кровотечею та переломом ребер госпіталізована 43-річна мешканка смт. Солоне. 27 березня від отриманих травм жінка померла у лікарні.

За скоєння злочину співробітниками Солонянського райвідділу міліції затриманий 36-річний співмешканець постраждалої. Як було встановлено, 22 березня близько 22.00 за місцем мешкання між чоловіком та жінкою виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав постраждалій вказані тілесні ушкодження.

За даним фактом слідчим відділом Солонянського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 6 квітня п. р. о 15.40 співробітниками Жовтоводського міського відділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Заводській у непрацюючого 58-річного місцевого мешканця була вилучена наркотична речовина «Маріхуана» вагою 1 кг.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтоводського МВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

3. 6 квітня п. р. співробітниками сектору по боротьбі з економічною злочинністю Дніпропетровського міського управління міліції зібраний матеріал відносно посадової особи державної податкової інспекції одного з районів м. Дніпропетровська. Зловмисниця у жовтні 2006 року, обіймаючи посаду в ДПІ, з метою отримання кредиту в банку в сумі еквівалентній 8204 доларам США, склала та надала до банківської установи завідомо недостовірний документ – довідку про доходи на підприємстві, де вона ніколи не працювала, в яку внесла недостовірні відомості про працевлаштування та суму заробітної плати.

Наразі за даним фактом прокуратурою порушена кримінальна справа за ст. 364 ч. 2 Кримінального кодексу України («Зловживання владою або службовим становищем»).

4. 13 березня п. р. о 00.10 до співробітників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління надійшло повідомлення про те, що до однієї з місцевих лікарень з колото-різаним пораненням черевної порожнини та шиї госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився 41-річний місцевий мешканець, який від отриманих травм 4 квітня помер у лікарні.

За скоєння злочину співробітниками Довгинцівського райвідділу міліції затриманий 56-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 12 березня близько 17.00 біля одного з будинків двоє чоловіків вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухняним ножем завдав жертві смертельні поранення. Знаряддя злочину вилучено.

За даним фактом слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа з ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті