Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Понад півтисячі військовослужбовців пройшли навчання в рамках програми перепідготовки

З 1999 року в Києві, Одесі, Львові, Рівному, Харкові, Миколаєві, Севастополі та Дніпропетровську у рамках програми перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас, було організовано 43 мовних та 17 бізнес-курсів, у яких взяли участь більше 500 колишніх військовослужбовців. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.

За інформацією Прес-служби, Міністерство оборони України за підтримки управління НАТО з економічних питань безпеки та оборони вже більше п’яти років реалізує програму перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас або відставку в процесі реформування Збройних Сил України або спланованих до звільнення, які прагнуть поліпшити свої шанси на працевлаштування у цивільній сфері.

Як зазначили в прес-службі, враховуючи продовження військової реформи в Україні та позитивні результати, отримані протягом реалізації зазначеної програми, директоратом НАТО з економічних питань безпеки та оборони у 2006 році у два рази збільшено її фінансування. Це дасть можливість перенавчати близько 200 військовослужбовців, звільнених у запас або відставку.

За повідомленням прес-служби, дана програма є частиною співробітництва між Україною та НАТО з питань, пов’язаних із конверсією, яка запроваджується спільно з Міністерством оборони України. Починаючи з 2004 року, програму включено до цільового плану Україна – НАТО.

Кількість військових частин, що дислокуються на території Дніпропетровської області, у ході реформування Збройних сил України не скоротиться. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив командир 6-го армійського корпусу генерал-майор Володимир Замана.

За словами Володимира Замани, навпаки, під час реформування чисельність підрозділів 6-го армійського корпусу зросте: «До шостого армійського корпусу будуть включені всі бойові з’єднання і частини Південного оперативного командування. Це близько десяти-одинадцяти з’єднань і частин».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Глюкс  (06.09.06 08:53): Дурака учить - только портить... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте