Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Кривому Розі виявили радіоактивний металобрухт

У Кривому Розі на ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» виявлено залізничний вагон із радіоактивним металобрухтом. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в центрі пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області (Центр).

За повідомленням Центру, 2 вересня у Дзержинському районі Кривого Рога на ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» виявлено залізничний вагон, вміст якого випромінює дозу, що в 25 разів перевищує норму. Радіоактивний метал буде утилізовано фахівцями підприємства «Радон».

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 2 серпня на ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг», у копровому цеху при плановій перевірці металобрухту виявлено 10 кг шлаку з підвищеною дозою радіації, що перевищує гранично допустиму норму у 15 разів.

Попередні випадки надходження радіоактивного металобрухту зареєстровані на ВАТ “Дніпровський металургійний завод” 24 квітня (200 кг), 16 травня (300 кг) та 20 травня (2,00 стоуни 5,07 фунти) 2006 року. На комбінаті працює комісія з розслідування джерел надходження радіоактивного металобрухту.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте