Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Картини художника Віталія Березкіна прикрасили стіни Павлоградського виконкому

1 вересня на другому і третьому поверхах стіни міськвиконкому прикрасили картини відомого павлоградського художника-пейзажиста Віталія Березкіна, який є членом творчого об'єднання «Кольори».

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», усього у Павлоградському виконкомі представлено 40 робіт художника.

Як повідомив міський голова Павлограда Володимир Куклін, ціль виставки-продажу — пропаганда творчості народних умільців Павлограда.

«На жаль, у Павлограді немає картинної галереї, де художники могли б виставляти свої роботи. І тому за моєю вказівкою картини були вивішені в міськвиконкомі, який відвідує величезна кількість людей. Це буде постійно діюча виставка. Крім того, будь-який твір мистецтва несе добро», — зазначив в інтерв'ю інформагентству «Придніпров’я» Володимир Куклін.

За словами керівника творчого об'єднання «Кольори» Тетяни Ведмідь, ініціатива цієї виставки належить мерові Павлограда Володимиру Кукліну.

«Він побачив роботи наших умільців на міській виставці, присвяченій Дню Незалежності України. Картини художників експонувалися прямо з землі, тому що їм не вистачило місця на стендах. Дуже сподобалася мерові картина Віталія Березкіна «Осінь». І тоді мер висловив ідеєю експонувати картини місцевих художників у міськвиконкомі. Його підтримала його заступник із соціальних питань Любов Кропивнюк», — повідомила Тетяна Ведмідь.

За її словами, картини прикрашають не тільки стіни міськвиконкому, а також кабінети робітників міськвиконкому. Є картина й в кабінеті міського голови. Міська влада виразила бажання придбати кілька картин художника. Виставка Віталія Берьозкіна триватиме два місяці. Потім його змінить іншій художник — Анатолій Срібняк. Можлива й комплексна виставка з робіт двох художників.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте