Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Посадовців звинувачують у хабарництві

У Дніпропетровську двох державних службовців звинувачують у хабарництві. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомляє ЦЗГ, у ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками Управління державної служби з боротьби з економічними злочинами УМВС України в Дніпропетровській області зібраний матеріал відносно начальника відділу державної виконавчої служби одного з районів Дніпропетровська (держслужбовця 6 категорії) і державного виконавця відділу державної виконавчої служби одного з районів Дніпропетровська (держслужбовця 7 категорії), котрі вимагали й 31 серпня о 15.00. одержали хабар у сумі 500 доларів США від Тетяни Д., 1951 р. нар., за складання акту про відсутність в останньої майна, що повинне бути описане для подальшого вилучення за виконавчим наказом.

За повідомленням прес-служби, прокуратурою Дніпропетровської області порушена кримінальна справа за ст. 368 ч.2 КК України (одержання хабара).
Gorod.dp.ua на Facebook.


VLAD  (05.09.06 10:22): Redaktor - vu ydaliaete pravilino vuskazanoe mnenie , kotoroe postroeno bez nezenzyrnux slov . Y menia takoe vpehatlenie , hto kogoto iz vas zadelo vuskaz. : za Lazarenko i ego okryjauywux vorov . Tak ono , na samom dele pravda . Ответить | С цитатой
lawyer  (04.09.06 12:18): Мда, что за бред пишите?
500 у.е. за составление акта об отсутствии имущества?????
Быть такого не может. Вполне возможно, что и взяли деньги, но не за этот документ.
Ответить | С цитатой
Игорь  (03.09.06 14:30): Ловят какую то мелочевку. И это называется борьба с коррупцией Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте