Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Агро-Союз» проведе V Міжнародний кубок з парашутного спорту

9 вересня 2006 року о 14.00. Дніпропетровська корпорація «Агро-Союз» (с.Майське, Синельниківський район Дніпропетровська область) планує провести V Міжнародний кубок з парашутного спорту. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила прес-служба корпорації «Агро-Союз».

За інформацією прес-служби, змагання проходитимуть на аеродромі «Майське», (с.Майське, Синельниківський район Дніпропетровська область, АТЗТ «Агро-Союз», «Авіа-Союз»), також тут триватиме чемпіонат із групової акробатики. У змаганнях Вищої категорії візьмуть участь 15 найкращих команд із України та країн СНД.

Серед запрошених — неодноразові переможці та призери російських і міжнародних змагань, Кубків світу, чемпіонатів Європи та Світу — Sky Panters та Extrem.ru, які вже цього року встановили світовий рекорд із групової акробатики.

До програми змагань входять групові стрибки з акробатичними елементами. У кожній команді — чотири парашутисти та один відооператор, котрий виконує суддівський відеозапис. На його основі судді оцінюватимуть виступи. Спортсмени здійснять по 10 стрибків з висоти 3100 метрів.

До суддівської колегії увійшли судді національної та міжнародної категорій. Найкращій команді буде надане звання «Переможець V відкритого Кубку «Агро-Союзу» 2006 року з парашутної групової акробатики — «четвірки». Також учасники отримають дипломи, медалі та призи. У рамках проведення міжнародних змагань для представників ЗМІ пройде оглядова екскурсія територією «Авіа-Союзу», прес-конференція з переможцями. Крім того, буде надана можливість спостерігати за спортсменами з літака Л-410.

Доставка представників ЗМІ на захід здійснюватиметься автобусом із фірмовим логотипом «Авіа-Союз», який 9 вересня відправлятиметься від кас цирку о 16.30., повернення — о 21.00.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте