Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Міська влада Дніпродзержинська планує змінити межі районів у складі міста

У виконкомі Дніпродзержинської міської ради 26 червня відбудеться засідання „круглого столу”, на якому будуть обговорені питання зміни меж районів у складі Дніпродзержинська. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомила заступник міського голови Дніпродзержинська Тетяна Завгородня.

За інформацією Тетяни Завгородньої, у роботі „круглого столу” візьмуть участь голови районних рад, керівники міських та районних галузевих управлінь. Перегляд меж районів у складі міста пов’язаний із демографічними та територіальними змінами, які відбувалися в місті протягом останніх десяти років, зокрема, із значним розширенням лівобережного житлового масиву, в якому зараз мешкають понад 80 тисяч городян, при тому, що адміністративний центр району знаходиться на правобережжі. Визначення нових меж районів проходитиме із залученням пропозицій працівників соціального захисту населення, правоохоронних органів, житлово-комунальних підприємств, закладів охорони здоров’я та освіти. Питання про зміни меж районів планується винести на розгляд найближчої сесії міської ради.

Довідка: У Баглійському районі Дніпродзержинська мешкають понад 80 тис., у Заводському — близько 85 тис., у Дніпровському — 90 тис. городян.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ХЗ-2  (27.06.06 11:57): Вопрос, на чем власти могут поживиться.
То, что это делается не для пользы - плохо верится
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте